Täna kell 8 hommikul pidanuks Tallinna lennujaamast väljuma SmartLynxi lennuk Antalyasse, ent lend lükati seitse tundi edasi ehk esialgse informatsiooni kohaselt pidi lennuk väljuma kell 15. Delfi lugeja, kes niisamuti lennuki väljumist ootab, tõdes, et inimestele teavitati vaid, et tegu on tehnilise rikkega. „Muud meile ei öeldud,” märkis ta.

Nüüd aga on lennureis edasi lükatud hoopiski südaööni.

(Kuvatõmmis Tallinna lennujaama kodulehelt)

Nördinud on teisedki Antalya lendu ootavad reisijad. "Olen täiesti nördinud, sest tulin selle lennu tõttu juba eile Tallinna ja ööbisin hotellis, et jõuda hommikul kell 6 lennujaama. Ja nüüd on väidetav väljumisaeg kell 15. Hommikul anti iga reisija kohta vaid 10-eurone kupong," pahandab reisija, kes samuti Delfiga ühendust võttis.

SmartLynxi pressiesindaja Ilva Priedniece’i sõnul on tegu tehnilise rikkega. „Hetkel ootame varuosi, mis ära vahetatakse. See on täiesti tavapärane,” ütles Priedniece Delfile ja märkis, et seetõttu tuli ka lend edasi lükata. „See ei ole midagi tõsist, aga me ei saa niimoodi lendu tõusta,” lisas ta.

Delfi Kasulik kirjutas eile, et SmartLynx lükkas kaks päeva järjest Egiptusest, Hurghadas Tallinnasse suunduvad lennud edasi. Egiptuses lõksus olnud eestlased jõudsid eile südaöösel viimaks Eestisse.