Oma aruandes kirjutab mees, et Padar Production OÜ on asutatud 17. jaanuaril 2017. aastal ja ettevõtte põhitegevus on kontsertide lavastamine ja esitamine ning muusikaline loometegevus. 2017.aastal moodustati Tanel Padari uus bänd, kellega anti aasta teises pooles menukaid kontserte. Uue bändi tarvis soetati muusikainventari ja uusi instrumente. Lisaks esines Tanel Padar mitmetest teistes muusikaprojektides.

Palka maksis Padar endale 545 eurot kuus.

Padar on kahtlemata Eesti üks ettevõtlikumaid muusikuid. Aasta tagasi lõi ta firma Padar Holdings, mis tegeleb muu mujal liigitamata koolituse valdkonnas. Sel ettevõttel veel ühtegi aruannet ette näidata ei ole. Teada on vaid, et viimases kvartalis nad makse tasunud ei ole.

Endiselt on tal veel Danel Pandrega kahasse The Suni ajast Crunch Industry, mil uut aruannet veel ette näidata ei ole. 2016. aastal oli firma 763 000 eurose müügitulu juures puhaskasumiks 38 648 eurot. Niisiis näitab Padar üksinda paremat kasuminumbrit. Koos Pandrega on neil ka firma Eesti muusika kirjastus OÜ, mille 2016. aasta käive oli ligi 16 000 eurot, aga puhaskasum 2286 eurot.

Padar on imeväikese (0,80%) osalusega sees ka firmas Fanvestory OÜ, mil veel esimesi tulemusi ette näidata ei ole.

Kinnisvaraärimees Padar?

Kuid kõige huvitavam on Padari osalus ühes verivärskes firmas. 23. märtsil on loodud enda või renditud kinnisvara üürileandmisega ja käitusega tegelev Lionpack OÜ, mille eestvedaja on tuntud investor Jaak Roosaare, kelle osalus on 14,29%. Sama palju kuulub ka Erki Kukkele, Madis Pajole ja ei kellelegi teisele kui Tanel Padarile. Veel on pundis veidi väiksemate osalustega Timo Aleste, Margo Laul, Veiko Tell, Kalle Aron, Gerda Rand ja Märt Roosaare.

Jaak Roosaare, Kukk, Aron ja Pajo omavad ka ettevõtet Wolfpack OÜ, mis tegeleb samal alal. Neil on 18 üürikorterit Stroomi Residentsis. Värskeimat aruannet veel ei ole, aga 2016. aasta müügitulu oli üle 58 000 euro ning kasum 33 302 eurot. Tõenäoliselt on Lionpacki äriidee midagi sarnast.