"Inimeste vahel niimoodi päris kummaline kiire maandumine. Osad inimesed jooksid kiirelt kaugemale," kirjeldas olukorda kopteri laskumist näinud lugeja.

Teadaolevalt käis Oleg Gross Tallinna rallit vaatamas ja oma pojale, kes ralli ka võitis, kaasa elamas. Telia maja kõrvale maandus Gross seetõttu, et üle tee Möller Auto parklas asus ralli hooldusala.

Näib, et Telia maja kõrval asuvast haljasalast on saanud Grossi isiklik maandumisplats, sest viimati nähti teda Mustamäe tee ja Paldiski maantee vaheliselt haljasalalt kopteriga õhku tõusmas ja seejärel Haabersti suunas minema lendamas selle nädala kolmapäeval.

Lennuameti lennutegevuse osakonna vaneminspektor Karl Rattassep ütles Delfile, et eralennunduses ei ole kopteri maandumiseks kasutatavate platside suurusele numbrilisi väärtusi ette antud.

"Küll aga peab kopterilendude puhul, kus maandutakse või starditakse mujalt kui sertifitseeritud lennuväljadelt või kopteriväljakutelt, olema kasutatava territooriumi valdaja eelnev nõusolek," lisas Rattassep.

Jaga
Kommentaarid