Kasulik uuris järele, millistel veebikauplustel on kõige magusamad pakkumised ja milliste poodide puhul jääb hinnavõit kesiseks. Kõiki sooduspakkumisi saad uurida SIIT.

Kõige toredam on muidugi siis, kui ei pea eraldi sooduspakkumisi otsima, vaid selle asemel on terve müügikataloog alla hinnatud. Sellist strateegiat kasutavad näiteks ehituspoed Bauhof ja Decora, kus on kogu kaup vastavalt 25% ja 24% alla hinnatud. Eriti hea diili saad näiteks Sokisahtlist, kus on kõik tooted 40% all. Kogu kataloog on veel alla hinnatud Goldtime'i, Ehituse ABC, Chicco jpt kauplustes.

Häid pakkumisi võib leida ka näiteks K-Rautast, kus tooted on kuni 50% alla hinnatud. Kõige paremate pakkumiste leidmiseks peab aga natuke vaeva nägema ja kataloogi sirvima. Sama lugu on näiteks Apollo ja Rahva Raamatu veebipoodides, kus raamatud kuni 80% ja 95% all.

On ka poode, kus soodukad nii head ei tundu. Apothekast saad kogusummalt maha ainult kolm eurot. Selver ja Coop pakuvad ostuga kaasa kingituse, kuid kuskilt pole näha, mis see kingitus endast kujutab. Paljud teised poed pakuvad kogusummalt maha vaid 5 eurot. Seega tasub mõne sooduspakkumise puhul kriitiline olla ja mitte kohe e-poodi rahakotti tühjendama minna.

E-smaspäev on kampaaniapäev, kus Eesti e-poed teevad 24 tunni jooksul vingeid sooduspakkumisi. Kampaania idee autorid on Silver Hage ja Matthias Vutt, teostaja on Eesti E-kaubanduse Liit.