„Nüüd, kui vaateratta esimese sõiduni on jäänud vähem kui viis kuud, võib öelda, et üks tavaline täiskasvanu pilet, kui see on ostetud elavast järjekorrast, ei maksa rohkem kui 10 eurot,“ ütles Super Skyparki meeskonna juht Alar Kajari. „Aga loomulikult tulevad ka erinevad soodustused lastele, eakatele, gruppidele ja ettetellijatele. Seega usun, et kõik soovijad pääsevad Tallinna uut ja väga imelist kõrgust nautima soodsa ning mõistliku hinnaga.“

Kajari sõnul seotakse vaateratas koguperemeelelahustuskeskuse Super Skyparki lojaalsusprogrammi ja piletipakettidega, mistõttu võib lõpuks vaaterattale pääseda ainult mõne euro eest. „Lihtsustatult öeldes – mida rohkem te kogu Skypargis üksi, sõprade, pere, klassi või kellega iganes oma meelt lahutate, seda soodsamalt me kõiki oma rikkalikke võimalusi teile pakume,“ lausus Kajari.
Selline näeb välja T1 Mall of Tallinna katusele kerkiv vaateratas, mis sellel pildil on püsti pandud vaateratta valmistaja, Hollandi pereettevõtte Mondial Rides tehase hoovile.
Oluline on siinkohal üle korrata, et vaateratas on vaid üks väike osa uuest meelelahutuskeskusest. Vaateratta alla, T1 Mall of Tallinna neljandale korrusele tuleb praegu Pärnu maanteel tegutseva populaarse batuudikeskuse edasiarendus Super Skypark koos Euroopa kõige suurema batuudialaga, kus avatakse Eestis enneolematud batuudi-palliväljakud. Lisaks on seal kümnemeetrised ronimis- ja turnimislinnakud liumägedega, 360⁰ 4D-kino, autodroom, sünnipäevatoad, toitlustuskompleks nii pidude kui ka kogu meelelahutusala teenindamiseks ja veel palju muud. Enam kui 6500-ruutmeetrise ehk jalgpalliväljakusuuruse meelelahutusala üks suurim trump on pealinnas juba ammu oodatud käed-külge-teaduskeskus SkyLAB. Seega, nagu arvutused näitavad – vähemalt viis-kuus tundi peaks vanematel olema mureta, lastel ei hakka igav.

Kui palju hakkavad aga maksma piletid 27 gondliga vaateratta ühte eksklusiivsesse VIP-gondlisse, jättis Kajari saladuseks. Kindel on see, et sinna 10 euroga ei pääse, sest see ehitatakse käsitööna spetsiaalselt romantikutele, kus pakutakse luksuslikumat atmosfääri, privaatsust ja eriteenindust. Kui tavalises gondlis on kohti kuuele inimesele, siis eksklusiivsemas versioonis on mugavad nahktugitoolid kuni neljale reisijale. Lisaks on VIP-gondlis šampanjaküüler, kuhu serveeritakse külm pudel kihisevat täpselt selleks hetkeks, kui olete broneerinud endale sõidu Tallinna uuel kõrgusel.

„Ühe asja tahaksime üle korrata. Pärast VIP-gondli piltide avalikustamist on meilt palju küsitud, kas me paneme ühte gondlisse kokku kaks paari. Vastus on – ei, mitte mingil juhul. Me ikkagi hindame ennekõike privaatsust ja kui üks paar on broneerinud endale pooletunnise sõidu kauni Tallinna kohal VIP-gondlis, siis see sõit on ainult sellele paarile ja kedagi teist reisile juurde me ei pane,“ lausus Super Skyparki turundusjuht Tarvo Sarmet.

Jaga
Kommentaarid