HD-pildile üleminek tähendab televaatajatele kordades paremat pildikvaliteeti ning võimalust nautida filme, sarju, saateid ja spordiülekandeid kõrgemas kvaliteedis kui täna.

„Spordifännid saavad rõõmustada, sest näevad Euroopa jalgpalli meistrite liiga mänge kõrgekvaliteetse pildiga, parimad kassahitid jõuavad filmihuvilisteni HD pildis ning samuti saame oma kevade suursaate „Eesti otsib superstaari“ tuua vaatajani täies hiilguses. Kanalid väljastavad oma programmi HD-s, ning uue kvaliteediga pilt jõuab televaatajateni, kelle teenusepakkuja seda võimaldab,“ sõnab TV3 tegevdirektor Priit Leito.

„Alates 16.05 on Telia TV klientidel võimalik näha populaarseid telekanaleid TV3, 3+ ja TV6 ka kvaliteetses HD-versioonis. Kõik nimetatud kanalid lisanduvad Telia TV noppekanalite valikusse, ühe kanali kuutasu on 1 €“, kommenteeris Telia televisiooni valdkonna sisu juht Birjo Kiik.

“Elisa kaabelvõrgu kliendid saavad All Media telekanalite TV3, TV6 ja 3+ HD valikkanaleid tellida ja vaadata alates selle aasta 15. maist. Elisa Elamuse kliendid saavad seda teha mugavalt otse teleri ekraanilt või iseteenindusest internetis ning tasu ühe valikkanali eest on 0,99€ kuus,” sõnas Elisa TV-teenuste valdkonna juht Silver Soomre.

Lisainfot HD pildi edastuse kohta saab teleoperaatoritelt.