Tänane laupäevaleht LP avaldas intervjuu astroloog Igor Mangi elukaaslase Küllike Sillinguga, kes väitis, et traditsioonilises mõttes ärimeheks Mangi pidada ei saa. „Ma ei ole Igori sekretär. Eks võtan ikka kodus telefoni, kui keegi helistab, aga spetsiaalselt ma tema kokkulepetega ei tegele. Tal kujuneb see üsna spontaanselt,“ ütleb Silling esmalt. „Igoril ei ole mingil juhul äritegevust, ta ei ole end kunagi sellisena reklaaminud. Huvi ja kontakt levib tuttavalt tuttavale ja suust suhu. Ilmselt siis on paljud abi saanud, kui see niimoodi toimib. Väga paljud inimesed on hakanud huvi tundma, kas või siinsamas Kadrioru pargis jalutades, ja tulnud hiljem siia.“
Ajakirjaniku küsimusele, et kas tähetark siis makse ei maksa, annab Silling vastuseks resoluutse „ei“.

Seejärel tuleb Sillingul ajakirjanik Liisa Tageliga jutuks Igor Mangi munitsipaalkorter – miks astroloog eemale kolis? Sedakaudu selgub, et äri siiski käib, ja üsna vilgas pealegi: „Sellega on nii, et viimastel aastatel tundsin, et vajan oma Kadrioru kodus rohkem rahu ja privaatsust. Igoril on väga palju sõpru ja inimesi, kes siit läbi tulevad ja nõu küsivad. Mind hakkas see häirima,“ tunnistab Küllike Silling, et abivajajatest just puudust ei tulnud.

Skandaali käima pannud „Pealtnägija“ saatest mäletame, et üks seanss tšakrate avamist Igor Mangiga kestab üks tund ja kakskümmend minutit ja maksab 70 eurot. Sellest teenusest tasub siiski hoiduda, kuivõrd avamise käigus hakkab maag kliendi intiimseid kehaosi katsuma kõige ebasündsamal viisil.