Lisaks Kalausele asuvad alates juunist Triniti büroosse tööle ka senised Jesse & Kalause juristid Eli Lahesoo ja Birgitta Ots.

Triniti juhtivpartneri Villu Otsmanni sõnul täieneb tänu uutele meeskonnaliikmetele Triniti tehingu- ja vaidlusküsimuste meeskond ning samuti saab tugevat täiendust advokaadibüroo konkurentsi-teemade töögrupp. Viimase aastaga 16% käivet kasvatanud Triniti meeskond kasvab uute liitujatega 26-liikmeliseks.

Trinitiga liituv Tanel Kalaus on üle 17 aasta tegelenud peamiselt konkurentsiõiguse teemadega, omandades vastava hariduse Cambridge’i Ülikoolis ning nõustades nii era- kui avaliku sektori kliente kõigis konkurentsiõigust puudutavates küsimustes.

Kalause ekspertiisiks on eelkõige konkurentsiõigus, sealhulgas tehinguid puudutavad küsimused, koondumiste kontroll nii Eestis kui ka piiriüleselt, riskianalüüsid, suhted Konkurentsiameti ja Euroopa Komisjoniga, riigiabi ning vaidluste lahendamine, sealhulgas esindamine tsiviil-, haldus-, väärteo- ja kriminaalmenetlustes. Kalaus on Eesti Advokatuuri konkurentsiõiguse komisjoni liige ning saanud aastaid õigusturgude ülevaadetes (Chambers Europe, Legal500) kõrgeima tunnustuse. Lisaks on ta tegelenud põhjalikult ühinguõiguse, energeetika ja infrastruktuuri valdkondadega, esindades kliente igapäevanõustamises ja mitmetes olulistes kohtuvaidlustes.

Eli Lahesoo töötas advokaadibüroos Jesse & Kalaus kolm aastat ning on Kalause juhendamisel aidanud nõustada ja esindada kliente nii tsiviil- kui ka haldusvaidluste lahendamise ning tööõiguse ja ühinguõiguse valdkondades.

Birgitta Otsa ekspertvaldkonnaks on sarnaselt Kalausega konkurentsiõigus ning eriti riigiabi, samas on Ots aidanud nõustada kliente ka erinevate lepingute koostamisel. Ots on täiendanud end erialaselt Lundi Ülikoolis.