„Neptunase naturaalne mineraalvesi on Läti ja Leedu turgudel väga populaarsed ja hinnatud eeskätt perede ja laste seas, seetõttu otsustasime, et uuendame oma tooteportfelli ja pakume tarbijale midagi uut. Kuigi vesi on olnud poodides saadaval alles lühikest aega, siis näeme, et see madala mineraalsusega joogivesi on inimeste poolt juba hästi omaks võetud,“ ütles Coca-Cola Balti Jookide AS avalike suhete juht Nele Normak.

Neptūnas on väga vähese mineraalide sisaldusega puhas looduslik mineraalvesi. Vee mineraalsoolade sisaldus on 157 mg/l ja on seetõttu sobilik väikelastele ja peredele igapäevaseks nii joogiveeks kui ka lastetoitude valmistamiseks.

"Mineraalvesi pärineb puhastest ja kaitstud Varėna metsades asuvatest puurkaevudest Leedus. Eestis müüme karboniseeritud ja karboniseerimata vett ning mündi ja sidrunimaitselist vett, millele ei ole suhkrut lisatud," seisab Coca-Cola teates.

Neptūnase vesi oli seni saadaval Leedus ja alates 2017. aastast ka Lätis. Bränd lansseeriti 1999. aastal ja osteti The Coca-Cola Company ja Coca-Cola Hellenicu ühisettevõtte poolt 2016. aastal.