RDE.EE

RDE.EE veebipoes algas järjekordne „WOW allahindlus!". Valikus on pöörane valik nutitelefone ja nutikellasid elektroonika tipp-tegijatelt nagu Samsung, Huawei, LG, HTC, Xiaomi, Prestigio, Sony, Apple jt. Spordikelladest on esindatud vaid parimad brändid - Apple, Garmin, Samsung, Huawei, Polar, TomTom, Fitbit ja paljud teised. Suurepäraste pakkumistega tutvu SIIT. Aktiivsusmonitoride hinnad algavad alates 12.99 eurost!

Kõik parimad nutitelefonid leiad SIIT.

1A.EE

1A.EE tootevalikust leiad üle 700 parima nutikella ja aktiivsusvõru kuni poole soodsamalt. Nutikellade kategooria müügihiti nr 1 pakkumise Garmin Viviofit aktiivsusmonitori saad uskumatu hinnaga just siit. Kõik parimad nutikellad leiad SIIT.

Nutitelefonide hinnad on all kuni 67%. Kõikide parimate pakkumistega tutvu SIIT.

Hansapost

Hansaposti veebikaubamajast leiad üle 200 superhinnaga nutikella sportimiseks ja vaba aja veetmiseks. Hinnad küündivad lausa kuni 77% tavahinnast madalamaks. Kõik kellad leiad SIIT.

Hea valiku soodsaid ja uusimaid nutitelefone leiad SIIT. Valikus on Samsungi, Nokia, Apple´i, Prestigio, Huawei jt parimad mudelid. Hinnad on all kuni 53%.

Kaup24

Hea hinnaga nutitooted leiad Kaup24 e-kaubamajast. Valikus on Samsungi, Nokia, Sony, Apple´i ja paljude teiste tootjate telefonid uskumatu 65% soodustusega. Nutikelladest on esindatud Fitbiti, MyKronoze, Huawei, Acme jt parimad kellad ja aktiivsusmonitorid, mis on hetkel üle 60% soodsamad. Vaata edasi SIIT.

ATF Arvutisalong

ATF Arvutisalongis on telefonidel ja nutikelladel eriti kuumad hinnad. Valikust leiad tuntud brändid nagu Apple, Huawei, Prestigio, Samsung, Huawei, Sony, Motorola jt. Nutikellade hinnad algavad alates 16.60 eurost.

Nutikell vali SIIT. Telefonid leiad SIIT.

Popsport!

Popspordi kauplustes on lai valik Polari spordi- ja pulsikellasid. Hinnad on suviselt soodsad, uue kella saad lausa 36% odavamalt. Naudi treeninguid uue kellaga ja vaata pakkumisi SIIT.