Wolti Baltimaade juhi Liis Ristali sõnul on Wolt täna kindlasti Balti regiooni kiireima kasvuga toidutellimise teenusepakkuja. “Meil on täna Eestis, Lätis ja Leedus üle 200 000 kasutaja, anname kullerina sissetuleku teenimise võimaluse siin enam kui 1 200 inimesele ja aitame teha lisamüüki üle 600 restoranile. Kusjuures rõhk on sõnal täna, sest kasvame tõesti iga päev,” lisas Ristal, kelle kinnitusel on idufirma viimase 12 kuuga Baltimaades käivet kasvatanud kuus korda.

Ristali sõnul on Wolt täna Baltikumi linnadest Tallinnas, Tartus, Riias, Vilniuses, Kaunases ja Klaipedas. “Tegutseme kiirelt ja operatiivselt, olles valmis laienema kõikjale, kus on piisavalt kasutajaid ja väärt toidukohti,” selgitas Ristal ja lisas, et ka Klaipedas alustati täna tegevust just kasutajatepoolse tugeva nõudluse tõttu.

“Meil oli Klaipedas üle tuhande registreeritud Wolti kasutaja juba enne avamist. Paljud inimesed pöördusid meie poole, kutsusid laienema, pakkudes omalt poolt välja isegi seda, milliste Klaipeda toidukohtadega peaksime kindlasti koostööd tegema,” märkis Ristal.