Selver

Selverist leiad pühadeks parima valiku grill-lihasid, vorste, kastmeid, salatimaterjali ja maitsvaid puuvilju suviselt soodsate hindadega. 22.06-24.06 on partnerkaardiga kõik pakendatud šašlõkid ja grillvorstid 25% soodsamad! Peregrillvorstid on saadaval 66% soodsamalt. Lisaks leiad liha kõrvale värskeid köögivilju ning BBQ kastmeid allahindlusega kuni 50 protsenti. Selveri abil saad rikkaliku jaanipäeva toidulaua suurepärase hinnaga. Paljud soodustused kehtivad partnerkaardiga!

Kõik Selveri parimad pakkumised leiad SIIT.

ON24 Sisustuskaubamaja

ON24 veebipoest leiad parimad grillid, telgid, madratsid, rippkiiged ja mööblikomplektid superheade hindadega. Telgid ja varikatused saad kuni 25% soodsamalt siit. Supervaliku söegrille leiad SIIT. Hinnad algavad alates 21 eurost!

Kõikide teiste aiakaupadega tutvu SIIT. Valikus on vinged tuleasemed, piknikutekid, lõkkekomplektid ja grillimistarvikud suurepärase meeleolu loomiseks.

1A.EE

Valmistu jaanipäeva pidustusteks 1A.EE abiga - telgid, magamiskotid, ühekordsed nõud, kõlarid ja muud tooted vabas õhus tähistamiseks on hea hinnaga saadaval just siin! Grillid ja tarvikud vali SIIT. Müügihittide hulka kuuluva šašlõkivanni saad hinnaga 4.99. Telgid, magamiskotid ja matkatarbed leiad SIIT. Koodiga "DPD" on TARNE 0 EUR! Tingimustega tutvu 1A.EE lehel.

Kogu 1A.EE tootevaliku leiad SIIT.

Hansapost

Jaanikaubad saad Hansapostist! Hansapostil tootevalikust leiad üle 200 suurepärase grilli ja tarviku kuni 56% soodsamalt. Valikus on kvaliteetsed gaasi- ja söegrillid. Samuti on kerged šašlõkivannid ja kaasaskantavad grillid. Suurepäraste hindadega iHike matkakomplektid ja lebokotid leiad 75% soodsamalt SIIT. Lisaks leiad aiamööbli sooduspakkumised kuni 50% odavamalt. Kiirematele on parem valik!

Kogu Hansaposti tootevalikuga tutvu SIIT.

Kaup24

Kaup24 veebipoes on käimas kampaania madalaimate hindade päevad. Kaup24 veebipoest leiad jaanipidustusteks kõik vajalikud tooted grillidest kuni varikatusteni. Aiapink TOM on saadaval 34.49 euro eest. Varikatused ja aiakiiged vali SIIT. Kõik telgid, magamiskotid, madratsid ja matkakaubad vali SIIT. Õhkmadratsite hinnad on all kuni 75%.

Kogu Kaup24 tootevalikuga tutvu SIIT.

RDE.EE

RDE veebipoest leiad hea hinnaga kaasaskantavad kõlarid enam kui 200 hea pakkumise hulgast. Valikus on Philipsi, Sony, JBL, Huawei jt superhead tooted. Hinnad algavad alates 7.99 eurost. Valikuga tutvu SIIT.

Piknikutekid, matid, telgid ja teised matkakaubad vali SIIT.