RDE.EE

RDE veebipoes on käimas kampaania „Big sale!". Suur jaanipäeva allahindlus on langetanud elektroonika toodete hinnad eriti madalale! Kaasaskantavad kõlarid ja kõrvaklapid vali SIIT. Nutikellad ja aktiivsusmonitorid leiad SIIT. Valikusse on lisandunud Fitbit Versa, Mykronoz ja Sony uusimad mudelid. Hinnad algavad alates 15.48 eurost.

Kõik RDE parimad pakkumised leiad SIIT.

1A.EE

1A.EE kodulehelt leiad uskumatult soodsad suvised elektroonika pakkumised. Valikus on kaasaskantavad kõlarid, kõrvaklapid, akupangad, nutikellad, nutitelefonid ja tahvelarvutid. Populaarsed Samsungi, Xiaomi ja Huawei nutikellad ja -võrud leiad alates 23.59 eurost! Valikuga tutvu SIIT.

Kaasaskantavad kõlarid vali SIIT. Hinnad on all kuni 70%. Kõlarite hinnad algavad alates 4 eurost!

Kogu 1A.EE tootevalikuga tutvu SIIT.

Hansapost

Hansaposti veebikaubamajast leiad enam kui 200 suvist pakkumist stiilsetele ja nutikatele aktiivsusmonitoridele. Valikus on parimate tootjate nagu Fitbit, Samsung, Polar, Garmin, Apple, TomTom, Huawei jt suurepärane tootevalik. Hinnad on all kuni 77%! Uus nutikell vali SIIT.

Lisaks on käimas fotokaupade superkampaania! Ostes kampaaniamärgisega kompakt-, hübriid- või peegelkaamera saad TASUTA kingituseks kaasa fotokoolituse ja 16GB mälukaardi. Kingituse väärtus on 64.95 eurot!

Kõikide fotokaupadega tutvu SIIT.

Kaup24

Kaup24 veebipoest leiad vinged pakkumised telefonidele, nutikelladele, fotokaupadele ja tarvikutele kuni 70% soodsamalt. Fujifilm Instax kiirpildikaamerad saad soetada hetkel kuni 43% soodsamalt! Lihtsalt vajuta päästikut ja krediitkaardi suurune foto ongi tehtud!

Populaarsed Sony, Asuse, Xiaomi, Apple, Samsung, Huawei nutitelefonid leiad kuni 66% soodustusega SIIT.

Kogu Kaup24 tootevalikuga tutvu SIIT.

ON24 Sisustuskaubamaja

ON24 tootevalikust leiad hea valiku kõrvaklappe, fotokaameraid, kõlareid ja kaasaskantava audio parimad pakkumised. Hetkel aktuaalse putukapüünise saad kõigest 20.20 euro eest!

Kõiki tooteid vaata SIIT.

ATF Arvutisalong

ATF Arvutisalongis on auto pardakaamerad hetkel kuni 40% soodsamad! Kvaliteetsed ja töökindlad TomTom spordikellad saad soetada kuni 29% soodsamalt SIIT.

Kõikide ATF Arvutisalongi pakkumistega tutvu SIIT.