Leedu majanduslehe allikate kinnitusel võib tehingu maksumus ulatuda 35 miljoni euroni.

Ostutehingule peab oma heakskiidu andma Eesti Konkurentsiamet.

„Bauhof on praeguseks jõudnud sellisesse arengufaasi, et saame ettevõtte rahuliku südamega uutesse kätesse usaldada ning ise järgmiste ettevõtmiste algatamisse ja arendamisse panustada. Ostuhuvilisi on Bauhofil olnud ka varem. Jõudsime Vilniaus Prekybaga, kellele kuulub Leedus ehitusmaterjalide kaupluste müügikett Ermitažas, müügi osas kõigile asjaosalistele sobiva kokkuleppeni," teatas MyInvest Estonia nõukogu esimees Indrek Prants meediale saadetud teates.

„Näeme Bauhofi kauplusteketil suurt turupotentsiaali – ettevõttes toimivad suurepäraselt nii äri- kui jaeteenindus ning e-kaubandus, tegemist on tugeva ning hästi toimiva organisatsiooniga,“ ütles Ermitažase tegevjuht Marijus Kriščiūnas. „Meil on plaanis ettevõtet kasvatada ning luua kõiki kolme Balti riiki hõlmav ehitus- ja aiakaupade müügikett. Bauhofi kaubamärk jääb Eestis alles ning organisatsiooni tegevjuhtimises muudatusi teha kavas ei ole.“

Vilniaus prekyba gruppi kuulub ka Maxima. Grupi suuromanik on Baltimaade rikkaim ärimees Nerijus Numavičius.

Bauhofi senine omanik oli MyInvest Grupp. Bauhof Groupi tegelikud kasusaajad on E-Krediidiinfo andmetel Indrek Prants, Sven Mansberg ja Armin Kõomägi, Inter-Invest AS.

Bauhofi 2017. aasta käive oli 97 miljonit eurot ning puhaskasum 3,1 miljonit eurot. Bauhofil on Eestis 13 kauplust, ettevõttes töötab 450 inimest.
Tunamullu oli ettevõtte käive 91,8 miljonit eurot ning kasum 2,2 miljonit eurot.