„Õhkkond on ehitusplatsil väga töine ja nii tellija kui ka tööde teostaja töötavad ühes rütmis, mis aitab tagada asjade plaanipärase sujumise,“ sõnab AS Ehitustrust juhatuse esimees Kaido Somelar.

Juba möödunud aasta lõpust on võimalik külastajatel tasuta parkida Eedeni uues mugavas parkimismajas. Praeguseks on valminud veel ka Jyski uus suur õueala, Pesuparadiis asub uuel suuremal pinnal 2. korrusel ning juunikuus tõsteti klientide mugavamaks liiklemiseks ümber ka eskalaatorid.

Juulis avatakse uus Swedbanki digiesindus 1. korrusel apteegi kõrval ning uueneb ka eskalaatorite juures asuv Sõõrikumeistrid. Lisaks läbib etappide kaupa uuenduskuuri ka Coop Maksimarket, mis saab sügiseks uue värske sisekujunduse, veelgi parema kaubavaliku ning lisaks puldilahendusele veel ka iseteeninduse nutikassad.

Juuni lõpust hakkavad ehitustööd ka 2. korruse pindadel, et valmistada ette Eedeni uut meelelahutusele pühendatud hooneosa. Peale laienduse avamist hõlmab korrus nii kino kui ka vabaaja veetmise kompleksi.

Uuenenud Eedeni ostukohad valdkondade kaupa 2. korrusel

Meelelahutuse osa saab alguse senisest Sportland Outleti pinnast ning võtab enda alla ligi poole uuest 2. korruse majaosast (Joonis 2). Uut pinda lisandub ka moekaupadele, mille raames avatakse mitmeid oodatud rõivakauplusi.

Uus Kalda tee poolne sissepääs kerkib endise apteegi kaare asukohale, millest tulenevalt hakkab avar koridor jooksma mööda praeguse keskuse välisseina, suubudes sujuvalt vana parkla sissepääsu kohale. Uue ja vana majaosa ühenduskohale kolib ka Eedeni Infolett.

Juurdeehitus- ja renoveerimistööd kulgevad plaanipäraselt ning jõuavad lõpule käesoleva aasta novembrikuus.