Lotte kohvik lõpetas oma tegevuse juuni alguses. Lotte kohviku Facebooki lehele ilmus 7. juunil klientidele vaid teade, et kohvik on jäädavalt suletud ja kõikide broneeringute tegijatega võetakse ühendust ning raha makstakse tagasi.

Nii mõnigi lapsevanem avaldas kohviku sotsiaalmeedias nördimust, et kohvik kinni läks. "Meie lapse kinnitatud sünnipäev läks ka nurja, sest täna saime alles tühistamisteate! Suur pettumus!" ütles üks.

„Meile kõigile oli see kindlasti kurvaks sündmuseks, sest emotsionaalselt oli seda otsust raske teha," tõdes Lotte Kohvik OÜ juhatuse liige Ivo Teedla.

Vaatamata sellele, et mõned lootusrikkad kliendid avaldasid Facebookis lootust, et kohvikut uuendatakse ja avatakse taas, kinnitas Teedla, et kohvikut ei ole plaanis uuesti avada. „Sulgemise ootamatuse põhjustasid ka äärmiselt kehvad mai kuu majandustulemused," lisas Teedla.

Facebooki lehel tõdevad kliendid, et nende meelest oli kohvik populaarne koht laste sünnipäevade pidamiseks, seal toimus põnevaid üritusi ning tundus, et seal käib nii palju inimesi, et väiksemale seltskonnale ei olnud enam võimalik lauda broneerida.

Ettevõte asutati 2014. aasta sügisel ning tegutses 3 aastat ja 8 kuud. Ettevõttel on 09.07.2018 seisuga maksuvõlg 4877 eurot. Lotte kohvikul oli 2016. aasta majandusaasta aruande kohaselt 13 töötajat.