ON24 Sisustuskaubamaja

ON24 Sisustuskaubamaja pakub ilusaid ja soodsa hinnaga köögikomplekte ja minikööke allahindlusega kuni 46%. Lisaks leiab tootevalikust kvaliteetsed söögilauad, toolid, kummutid ja vitriinkapid kööki ja söögituppa. Söögitoamööbli pakkumistega tutvu SIIT.

Stiilne toolide komplekt on saadaval uskumatu 49% soodustusega siin. Köögikomplektide hinnad algavad alates 159.87 eurost!

Kõik pakkumised leiad SIIT.

Hansapost

Hansaposti veebikaubamajas on köögi- ja söögitoamööbel lausa kuni 70% soodsam. Valikus on stiilse värvivalikuga mudelid igale maitsele. Köökide hinnad on all kuni 53%. Köögiga saad kaasa TASUTA Franke valamu 50€ väärtuses.

Söögitoakomplektide hinnad algavad alates 109 eurost! Pakkumisi vaata SIIT.

Kõiki pakkumisi vaata SIIT.

Kaup24

Kaup24 veebipoest saad uskumatu hinnaga köögi- ja söögitoamööbli allahindlusega kuni 70%. Hinnagarantii kampaania raames on paljudel toodetel eripakkumiste hinnad, mis löövad jalust. Köögimööblikomplekt Dalia on parima hinnaga saadaval just Kaup24 e-poes.

Kõik söögitoamööbli pakkumised leiad SIIT. Kõiki pakkumisi vaata SIIT.

1A.EE

1a veebipoest leiad kvaliteetsed Franke Jika ja teiste tootjate valamud superheade hindadega. Selle Franke valamute müügihiti NR1 saad kõigest 46 euro eest!

Kõik valamud leiad SIIT.