Hansapost

Hansaposti laiast tootevalikust leiad superpakkumised suurele ja väikesele köögitehnikale imesoodsate hindadega. Valitud Boschi köögikombainid on kuni 61% soodsamalt. Šveitsi kvaliteediga JURA espressomasinad leiad nüüd kuni 24% soodsamalt.

Kerged tervislikud smuutid ja mahlajoogid valmista parimate blenderitega! Mahlapresside ja blenderite hinnad on all kuni 50%. Valitud Philipsi toodetega saad kaasa praktilise kingituse!

Kõik köögitehnika pakkumised leiad SIIT.

RDE.EE

RDE.EE juulikuu parimad pakkumised on kohal! Valikust leiad veekeetjad, mikrolainahjud, kohvimasinad, multikeetjad ja köögikombainid. Electroluxi espressomasina saad SOODSAIMA HINNAGA just RDE veebipoest! Kõik kohvimasinate pakkumised leiad SIIT. Hinnad algavad alates 15.40 eurost!

Parimate blenderite ja mikserite pakkumised leiad siit. Valikus on enam kui 100 suurepärast pakkumist tootjatelt Severin, Philips, Bosch, Russell Hobbs, Electrolux, Adler jt. Hinnad algavad uskumatust 11.09 eurost!

Kõiki parimaid pakkumisi vaata SIIT.

1A.EE

1A.EE nutipoest leiad alati parima hinna ja kvaliteediga köögi- ja kodutehnika pakkumised. Hinnad on pööraselt madalad. Uue võileivagrilli saad soetada lausa 78% odavamalt. Lisaks on saadaval hea hinnaga blenderid, veekeetjad, kohvimasinad, piimavahustajad, köögikombainid ning paljud teised tooted. Espressomasinate MÜÜGIHITI NR1 Delongi saad SOODSAIMA HINNAGA just 1A.EE nutipoest! Kõik kohvimasinad leiad SIIT.

Kõikide kodumasinatega tutvu SIIT.

ON24 Sisustuskaubamaja

ON24 veebikaubamajast leiad kvaliteetsete kaubamärkide kohvimasinad, veekannud, mikserid, blenderid, aurutajad, rösterid ja leivaküpsetajad. Näiteks on eripakkumiste hulgas Sencori 800 W blenderid eriti hea hinnaga. Valmista mõnus smuuti, jäätisekokteil või püreesupp ja naudi kergemat suve! Käepäraste veekeetjate hinnad algavad alates 12.46 eurost!

Kõiki pakkumisi vaata SIIT.

Kaup24

Kaup24 veebipoes on käimas kampaania „Madalaimad hinnad Kaup24 ajaloos!". Siit leiad parimad blenderid lausa 76% soodsama hinnaga. Kohvimasinad on kuni 55% odavamad. Selle elegantse Philips Saeco Lirika espressomasina saad PARIMA HINNAGA Kaup24 veebipoest.

Kõik köögitehnika pakkumised leiad SIIT.

ATF Arvutisalong

ATF Arvutisalongist saad uskumatu hinnaga nii suure kui ka väikese köögitehnika ühest kohast! Selle Boschi veekeetja saad PARIMA HINNAGA just ATF-ist! Valikust leiad veel külmikud, pliidid, kohvimasinad ja paljud teised pakkumised.

Kõiki tooteid vaata SIIT.