RDE.EE

RDE.EE elektroonikapoes ootavad teid parimad telerite ja kodukinode eripakkumised maailma tuntuimatelt tootjatelt. Hitachi 40 tollise teleri saad uskumatu 279.99 euro eest valida siit.

Kõiki telerite superpakkumisi vaata SIIT. Hinnad algavad alates 89.99 eurost!

Hansapost

Hansaposti veebikaubamajas algas vinge telerite soodusmüük! Kõik Finluxi telerid on 25% kuni 40% soodsamad! Valikust leiad parimad Full HD ja Ultra HD mudelid. Telerite hinnad algavad alates 119 eurost!

Kõiki pakkumisi vaata SIIT.

1A.EE

1A.EE nutipoest leiate erineva ekraanisuuruse ja hinnaklassiga parimad Full HD, Ultra HD, Curved ja Smart TV telerid. Populaarsete Philipsi, LG, Samsungi ja Sony telerite hinnad on kuni 45% soodsamad. Müügihittide hulka kuuluva 43 tollise Hitachi teleri saad kõigest 269 euro eest siit!

Telerite parimad pakkumised leiad SIIT.

Kaup24

Kaup24 veebipoes algas „SUUR SUVEMÜÜK!". Valikus on super pildikvaliteediga HD, Full HD kui ka Ultra HD mudelid tootjatelt Samsung, Sony, Hitachi, LG jt. Hinnad on kuni 59% odavamad.

Tutvu kogu telerite valikuga SIIT.

ATF Arvutisalong

ATF Arvutisalong pakub kõigile tipptehnoloogiast lugupidavatele inimestele 4K Ultra HD, Full HD ja Smart TV mudeleid ülimalt hea hinnaga. Valikus on Samsungi, Panasonici, Philipsi, LG, Sony ja teiste tuntud brändide uusimad mudelid. Selle moodsa LG teleri saad SOODSAIMALT just ATF Arvutisalongist!

Kõiki pakkumisi vaata SIIT.