1A.EE

1A.EE nutipoest leiad uskumatu hinnaga köögitehnika pakkumised. Võileivagrillide ja piimavahustajate hinnad on all üle 70%. Uue veekeetja saad valida 58% soodsamalt. Valikust leiad Boschi, Adleri, Electroluxi, Philipsi, Sencori jt kaubamärkide superhead pakkumised. Enimmüüdud toodete hulgast leiad SUPERHINNAGA kvaliteetse Delonghi ECAM22.110B espressomasina.

Kõiki köögitehnika pakkumisi vaata SIIT.

RDE.EE

RDE.EE veebipoes käib kampaania „Kübermüük!". Hetkel on hea võimalus valida soodsa hinnaga kohvimasinad, veekeetjad, mikrolainahjud ja praktilised toidukuivatajad.

Kohvimasinate hinnad algavad alates 15.98 eurost! Pakkumisi vaata SIIT.

Kõiki pakkumisi vaata SIIT.

ON24 Sisustuskaubamaja

ON24 veebikaubamajas on lai valik väikest köögitehnikat superheade hindadega. Valikust leiad kvaliteetsete kaubamärkide veekeetjad, lauapliidid, toidukuivatajad, köögikombainid, lauapliidid ja palju muud. Lisaks leiad paljud suured seadmed metsikult hea hinnaga. Külmkappide hinnad algavad alates 155.55 eurost!

Kõikide kodumasinatega tutvu SIIT.

Hansapost

Hansaposti veebikaubamajast leiad parimad pakkumised paljudele köögitehnika seadmetele. Philipsi mahlapressid ja blenderid on kuni 40% soodsamad. Valikuga tutvu SIIT. Külmikud ja sügavkülmad on kuni 36% soodsamad. Valitud toodetele kehtib TASUTA TRANSPORT!

Kõiki pakkumisi vaata SIIT.

Kaup24

Kaup24 veebipoest leiad paljud köögitehnika pakkumised jalust rabavate hindadega. Selle praktilise köögigrilli saad enneolematu 70% soodustusega SIIT. Populaarse Delimano Nutribullet blenderi saad SOODSAIMA HINNAGA just kaup24-st. Blenderite hinnad on all kuni 63%.

Kõiki parimaid pakkumisi vaata SIIT.

Selver

Selveri kauplustes ootab sind enam kui 300 erinevat kohvi- ja teejooki. Paulig Classic kohvioad saad hetkel 35% soodsamalt. Paulig filtri- või presskannukohvile kehtib koos ostes supersoodne pakkumine! Kahe paki hind on kõigest 6 eurot! Pakkumised kehtivad Partnerkaardiga.

Kõiki Selveri pakkumisi vaata SIIT. Kohvid, teed ja kakaod leiad SIIT.

ATF Arvutisalong

ATF Arvutisalongi tootevalikust leiad üle 100 suurepärase kohvimasina. Lisaks rikkalikule kohvi- ja espressomasinate valikule pakub ATF ka superhindadega kohviubasid. Lavazza 1kg kvaliteetsed ja hõrgud oad leiad just siit. Lisaks on saadaval hea hinnaga Boschi, Philipsi, Melitta, Delonghi jt tootjate masinad. Soeta seade koju või kontorisse ja naudi ideaalset kohvielamust.

Pakkumistega tutvu SIIT.