Eile kell 19 Heltermaalt startinud parvlaev Leigeril tekkisid ootamatud probleemid ning kell 20.15 saabuma pidanud laev seisis hoopis mitu tundi Rohuküla sadama lähistel merel. Mõned minutid pärast kella 22 saadi aga laev edukalt sadamasse.

Hiljem selgus, et laeval oli vööritrasterite rike. Mis seisus on aga Leiger praegu?

TS Laevad turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juhataja Sirle Arro sõnul on hooldusinsener hetkel Soomes laeva poole teel, et selgitada välja rikke põhjus ja selle parandamisaeg. "Hetkel ei ole veel teada, mis täpselt põhjustas rikke ja kui kaua selle kõrvaldamisega läheb," ütles Arro. Insener saabub täna.

Arro lisab, et parvlaeva Leiger asendab täna liinil parvlaev Mercandia. Liini teenindab ka parvlaev Tiiu.

TS Laevad kodulehel seisab järgnev info: "Rohukülast väljuvate PL Mercandia reiside e-piletite broneeringud on tühistatud, piletid kehtivad üldjärjekorra piletitena, sõidukite laadimine toimub sadama-alale oma sõiduritta saabumise järjekorras. Eelisjärjekorras pääsevad reisile vastavat õigust omavad sõidukid."

"Asenduslaev mahutab oluliselt vähem sõidukeid, mistõttu palume ilma e-piletita reisijatel neile reisidele mitte tulla. Palume reisijatel arvestada, et PL Mercandia pardal toimub piiratud toitlustus.
Palume vabandust võimalike ebamugavuste pärast!"