1A.EE

1A.EE veebipoes on käimas „Aasta suurim allahindlus". Kampaania kestab veel vaid loetud päevad, kuni 28.08.2018! Kiirusta, sest kodutehnika hinnad on totaalselt kukkunud, sooduspakkumised on lausa 78% odavamad!

Valikuga tutvu SIIT.

ATF Arvutisalong

ATF Arvutisalongist leiad peale superhindadega arvutite ka turu parima hinnaga kodumasinate valiku. Selle kvaliteetse Boschi tolmuimeja saad SOODSAIMA HINNAGA just siit. Parimate pakkumiste hulgast leiad veel pesumasinad, kuivatid, pliidid ja paljud teised seadmed.

Valikuga tutvu SIIT.

Hansapost

Hansapostist saad Boschi, Candy, Philipsi, Brauni jt tootjate kvaliteetsed kodumasinad kuni 50% odavamalt. Valikus on triikrauad, pliidid, tolmuimejad, pesumasinad ja paljud teised tooted.

Vali kõik puuduolevad seadmed SIIT.

RDE.EE

Viimane võimalus soetada endale augustikuu parimate pakkumiste seast superhindadega kodutehnika! Valikus on veekeetjad, mikserid, mikrolainahjud, triikimisseadmed tolmuimejad ja paljud teised pakkumised. Tolmuimejate hinnad algavad alates 33.99 eurost.

Vaata SIIT.

ON24 Sisustuskaubamaja

ON24-st leiad tolmuimejad, pliidid, ahjud, kaalud ja teised vajalikud kodumasinad. Polari triikimisseadmetele ja köögitehnikale kehtivad eripakkumised!

Kõikide pakkumistega tutvu SIIT.

Kaup24

Kaup24 veebikaubamajast saad veel vaid loetud päevad eriti soodsate hindadega kodumasinad. Pastavalmistaja Sencor on üle 90% soodsam. Kohvisõbrad võivad rõõmustada, sest kohvimasinate hinnad on all kuni 50%!

Kõiki tooteid vaata SIIT.