RDE.EE

Kõik kooliks vajaliku leiad RDE veebipoest! Kiirusta, sest just nüüd saad valida uskumatu hinnaga süle- ja tahvelarvutid, printerid, mälupulgad ja paljud teised pakkumised. Sülearvutite hinnad algavad alates 145.79 eurost!

Lisaks on valikus mälupulgad mahuga 8, 16, 32, 64, 128 GB ja isegi 256 GB! Valikuga tutvu SIIT.

Kõiki pakkumisi vaata SIIT.

1A.EE

1a.ee nutipoest leiad uskumatud allahindlused tahvelarvutitele, sülearvutitele, printeritele ja nutikelladele. Valikus on Asuse, Delli, Samsungi, Apple´i, HP, Acer´i jt tootjate superhea kaubavalik. Selle ASUS sülearvuti saad SOODSAIMA HINNAGA just siit. FULL HD ekraaniga, i3 protsessori ja 128 GB kettamahuga arvuti saad soetada kõigest 379 euroga.

Tahvlitega tutvu SIIT. Sülearvutid vali SIIT.

Kaup24

Kaup24 veebipoest leiad uueks kooliaastaks tippkvaliteediga süle- ja tahvelarvutid ning valiku parimaid nutiseadmeid soodustusega kuni 67%. Valikus on parimate tootjate seadmed nagu Dell, Acme, Samsung,Huawei, Apple, Sony, HTC, Prestigio jt.

Sülearvutitega tutvu SIIT. Hinnad on all kuni 56%. Parimad tahvlid vali SIIT.

Superpakkumised nutikelladele leiad SIIT. Hinnad algavad alates 10.99 eurost.

Hansapost

Hansaposti veebikaubamajas on saadaval üle 800 parima hinnaga sülearvuti ning ligi 200 tahvelarvutit. Nutikellade valikus pakuvad hinnaüllatusi Garmini Huawei, Polari jt parimad seadmed. Hinnad on all kuni 59%.

Valitud Asuse, Prestigio, Lenovo ja HP sülearvutitega saad kaasa KINGITUSE!

Kõik arvutid leiad SIIT. Nutikelladega tutvu SIIT.

ATF Arvutisalong

ATF Arvutisalongist leiad parimad arvutid ja kontoritehnika tunnustatud tootjatelt. Valikus on Delli, Asuse, Lenovo, HP, Aceri jt magusad pakkumised ja suurim tootevalik. Kõik Delli ja Asuse sülearvutid, netbookid ja lauaarvutid toimetatakse kohale TASUTA.

Superpakkumisi vaata SIIT.