Hansapost

Hansapostis ootab sind enam kui 200 stiilset ja nutikat aktiivsusmonitori. Valikus on Samsungi, Garmini, Apple´i, Huawei, Fitbiti jt parimad mudelid. Tootevalikusse on lisandunud Flowfox Leap pulsikellad, mis on nii õhukese ja kerge disainiga, et kella oma randmel ei pane tähelegi.

Kooli alguse puhul on lapsele parim uus Garmini aktiivsusmonitor. Hinnad on all kuni 40%. Garmini nutikellaga saad KINGITUSEKS KAASA sobivas toonis tõukeratta!

Kõiki pakkumisi vaata SIIT.

1A.EE

1A.EE veebipoest leiad laias valikus nutikellasid ja käevõrusid igapäevase elutempo jälgimiseks. Esindatud on parimad mudelid kvaliteetsetelt ja usaldusväärsetelt brändidelt nagu Apple, Garmin, Fitbit, TomTom, Polar, Acme ja teised. Acme stiilse aktiivsusmonitori saad PARIMA HINNAGA just 1A.EE nutipoest!

Vali just enda elustiilile sobilik kell ja tutvu kõikide pakkumistega SIIT.

RDE.EE

RDE.EE e-poes ootab sind üle 200 stiilse ja vastupidava nutikella ja aktiivsusmonitori. Valikus on pakkumised tuntud tootjatelt nagu Huawei, Garmin, Fitbit, Sony, Xiaomi, MyKronoz, Polar jt. Aktiivsusmonitoride hinnad algavad alates 13.55 eurost.

Kõiki pakkumisi vaata SIIT.

Kaup24

Kaup24 veebikaubamajas kestab kampaania „Madalaimad hinnad Kaup24 ajaloos!". Siit leiad stiilsete käekellade valiku kuni 76% soodsamalt. Esindatud on brändid nagu Guess, Calvin Klein, Hugo Boss, Casio jt. Valikuga tutvu SIIT.

Parimad nutikellad leiad kuni 67% soodsama hinnaga. Paljudele mudelitele kehtib Kaup24 hinnagarantii!

Vaata kohe ja tutvu pakkumistega SIIT.

Käekellad.ee

Käekellade e-poest leiad populaarsed Rich Gone Broke´i käekellad enneolematu 60% soodustusega! Lisaks on tootevalikus Espriti, Police´i, Guessi, Loruse, Triwa, Timberlandi, Tommy Hilfigeri jt brändide hea hinnaga käekellad ja ehted.

Kõiki pakkumisi vaata SIIT.