Iluversum

Trennihooaeg algas nüüd! Iluversumi ilu- ja spordipoest leiad parimad treeningvahendid ning laia valiku erinevaid toidulisandeid. Kõik fitnesstooted on kuni 15% soodsamad. Kampaania kestab kuni 09.09.2018. Valikus on suurepärased ja maitsvad energiabatoonid, spordijoogid, toidulisandid ja treeningvahendid.

Superhindadega sporditarvikud leiad SIIT. Supertoidud ja snäkid vali SIIT.

Hansapost

Hansaposti veebikaubamajas algas kampaania „Tagasi vormi!". Tootevalikust leiad suurepäraste hindadega pulsikellad, aktiivsusmonitorid, trenažöörid, spordijalanõud, spordiriided ja tarvikud ning vapustavad pakkumised jalgratastele.

Spordikelladega tutvu SIIT. Pakkumiste hulka on lisandunud Garmini, Acme ja Xiaomi uusimad mudelid. Hinnad on all kuni 59%!

Jalgrataste hinnad löövad suisa jalust! Valitud mudelid on lausa kuni 70% odavamad! Kiirematele on parem valik. Pakkumisi vaata SIIT.

Kõikide spordikaupadega tutvu SIIT.

1A.EE

1A.EE nutipoes ootavad sind enneolematute hindadega aktiivsusmonitorid ja nutikellad. Populaarne nutikäevõru Xiaomi Mi Band 3 on saadaval SUUREPÄRASE hinnaga - ainult 39.99 eurot! Äratuskell, kalorite arvutaja, läbitud vahemaa mõõtja, pulsiandur ja helistaja kuvamine + veekindlus kuni 50m sügavuses!

Kõik nutikellad leiad SIIT. Spordikaupade valikuga tutvu SIIT.

Kaup24

Kaup24 veebipoest leiad vajalikud spordipüksid ja dressipluusid kuni 77% soodsamalt. Puma spordikottide hinnad on enneolematult soodsad! Superhindadega spordikellad leiad SIIT. Hinnad on all kuni 67%.

Kõiki spordipakkumisi vaata SIIT.

Popsport!

Popspordi kauplustest leiad hea valiku spordiriideid ja -jalanõusid nii väli- kui ka sisetreeninguteks. Asics spordijalatsid, sokid, mütsid ja kindad saad superhindadega valida SIIT.

Parima valiku spordiriideid ja treeningjalatseid leiad kuni 60% soodsama hinnaga. Valikus on Nike´i, Adidase, Puma, Asics´i, Reeboki, Crafti jt superhead pakkumised.

Kogu Popspordi tootevalikuga tutvu SIIT.

ON24 Sisustuskaubamaja

ON24 veebipoes kestab hooajalõpu allahindlus valitud spordikaupadele! Siit leiad uskumatult soodsad rulluisud, rulad, kiivrid ja kaitsmed.

Kõiki pakkumisi vaata SIIT.

Velomarket jalgrattapood

Velomarketi jalgrattapoes ootavad sind vinged maastikurattad, stiilsed linnarattad, hübriidrattad ja lasterattad. Valikus on üle 350 kvaliteetse mudeli, mida võid usaldada. Hinnad on all kuni 40%.

Uus jalgratas vali SIIT.