Kohal käinud Delfi fotograafi sõnul käisid poole tunni jooksul tankimas vaid mõned Taxify juhid, kuid lisaks neile kliente polnud.

Avamisnädala lõpuni saavad kõik tankla kliendid bensiini erihinnaga 1,31 eurot liiter ja diislikütust erihinnaga 1,25 eurot liiter. Taxify lubab, et linna odavaimat kütusehinda pakutakse kahe kodumaise ettevõtte koostöö tulemusel Filtri tee ääres ka pärast avamissoodustusi. „Näiteks avamissoodustusi arvestamata maksaks bensiin Taxify tanklas 1,36 eurot liiter ja diislikütus 1,31 eurot liiter,” seisab Taxify teates. Tanklas saavad tankida kõik ning ühtki sooduskaarti selleks vaja pole.

Taxify autopargi haldur Heigo Protteni sõnul tekkis tankla kontseptsiooni mõtlesime välja oma pikaajalise koostööpartneri Olerexiga, kes on meie jaoks alati olnud uuetele ideedele avatud ettevõte.

Kas odavat kütust müües saab ka kasumit? Protteni sõnul on kütuseäride huvi teenida kasumit kütusemüügilt, aga nende huvi on konkreetse tankla näol teha koostööd teise kodumaise tulevikku vaatava ettevõttega. "Kasumimarginaal Taxify tanklas on kütusemüügilt küll pea olematu, ent meie jaoks on olulisem, et teistel kütusemüügi ettevõtetel on selle hinnaga keeruline konkureerida ning saame pakkuda kahe ettevõtte koostöös püsivalt Tallinnas kõige soodsamat kütust," ütles ta.

Protteni sõnul piirduvad nad esialgu vaid ühe tanklaga.