1A.EE

1A.EE veebipoes on enneolematu kampaania „Väga soodsad hinnad!". Paljud tooted on just nüüd saadaval PARIMA HINNAGA! Valikus on Karcheri, Electroluxi, Blaupunkt´i, Xiaomi, Vileda, Boschi jt suurepärased seadmed. Selle Blaupunkt´i 700W tolmuimeja saad soodsaima hinnaga siit, see on ühtlasi ka MÜÜGIHITT NR1! Kampaania kestab kuni 17.09.2018.

Vali endale moodne tolmuimeja SIIT. Kogu 1A.EE tootevalikuga tutvu SIIT.

Kaup24

Kaup24 veebipoest saad võimsad ja praktilised tolmuimejad lausa kuni 60% odavamalt. Esindatud on usaldusväärsed ja kvaliteetsed brändid nagu Philips, Samsung, Daewoo, Kärcher, Electrolux jt. Valikuga tutvu SIIT. Kõik kodumasinad leiad SIIT.

Hansapost

Hansapostist veebikaubamajas on esindatud Boschi, Electroluxi, Sencori, Polti, Philipsi jt suurepärased tolmuimejad ja puhastusseadmed kuni 50% soodsamalt. Tolmuimejatega tutvu SIIT.

Kõik kodumasinad leiad SIIT.

ON24

ON24-st leiad laias valikus erinevaid majapidamises tarvilikke vahendeid. Kärcheri aknapesuri saab soetada kuni 29% soodsamalt. Akutoitel aknapesur muudab puhastamise lihtsamaks ja jätab aknad säravpuhtaks ilma triipudeta.

Kõiki pakkumisi vaata SIIT.

ATF Arvutisalong

Tolmuimejate hinnad algavad alates 18.70 eurost. Valikus on tavalised tolmuimejad, aurupesurid samuti ka kaasaskantavad pisikesed masinad.

Kogu valikuga tutvu SIIT.