1A.EE

1A.EE nutipoest leiad alati parima hinna ja kvaliteediga köögi- ja kodutehnika pakkumised. Hinnad on pööraselt madalad. Uue võileivagrilli saad soetada kõigest 8 euro eest siit. Lisaks on saadaval hea hinnaga blenderid, veekeetjad, kohvimasinad, pliidid ja ahjud ning paljud teised tooted. Lihtsamate espressomasinate hinnad algavad alates 39 eurost! Kõik kohvimasinad leiad SIIT.

Kõikide kodumasinatega tutvu SIIT.

Hansapost

Hansaposti laiast tootevalikust leiad superpakkumised suurele ja väikesele köögitehnikale. Valikus on parimad Boschi pliidid, külmikud ja nõudepesumasinad soodustusega kuni 40%. Vahvliküpsetajad, köögikaalud ja blenderid saad koguni 68% soodsamalt.

Kõik kodumasinate pakkumised leiad SIIT.

ON24 Sisustuskaubamaja

ON24 veebikaubamajas on lai valik väikest köögitehnikat superheade hindadega. Valikust leiad kvaliteetsete kaubamärkide kohvimasinad, veekannud, mikserid, blenderid, aurutajad, rösterid ja leivaküpsetajad.

Kõiki pakkumisi vaata SIIT.

Kaup24

Kaup24 veebipoes on käimas kampaania „Madalaimad hinnad Kaup24 ajaloos!". Siit leiad parimad veekeetjad ja kohvimasinad kuni 65% soodsamalt. Köögikombainid ja grillid saad soetada koguni kuni 70% odavamalt.

Kõik kodumasinate pakkumised leiad SIIT.