Tehingu hinda osapooled ei avalda.

Kaarli Hambapolikliinik jääb tegutsema senistel põhimõtetel iseseisva ettevõttena, kasutades ära suuremasse gruppi kuulumise eeliseid ning jagades oma parimaid praktikaid grupi teiste ettevõtetega. Patsientide ravi- ja teenusetingimused Kaarli Hambapolikliiniku kliinikutes ei muutu. Samuti jäävad samaks ja kehtivad kõik kokkulepped oma töötajatega.

Kaarli Hambapolikliiniku tänaste omanike esindaja Laidar Laos tõdes, et ostusoov tuli BaltCapi poolt: “Leidsime, et meie väärtused klapivad, jagame sarnast nägemust ettevõtte ja selle kaubamärgi iseseisva jätkamise osas ning juba alustatud arendused saavad edukalt ellu viidud ka uue omanikuga."

BaltCapi juhtivpartner Martin Kõdari sõnul on Kaarli Hambapolikliinik hambaravi alal tugev tegija, kel on pikaajaliselt hea maine, lojaalne patsientuur ja tunnustatud professionaalne meditsiiniline personal. „Investeering Kaarli Hambapolikliinikusse sobib hästi meie pikaajalise strateegiaga laiendamaks DenCapi portfellis olevate kliinikute gruppi,“ sõnas Kõdar.

BaltCap on meditsiinisektoris pika kogemusega ja selles tugevalt kanda kinnitanud. BaltCap on praegu või varasemalt olnud omanik mitmes nimekas ja tuntud Eesti meditsiinisektori ettevõttes: töötervishoiuettevõttes Qvalitas, suurimas meditsiinilaboris Synlab ja uuringuettevõttes eGeen. Samuti on BaltCap omanikuks Unimed Gruppi kuuluvatele Unimedi kliinikutele Tallinnas, Tartus ja Pärnus ning Dental Design’i hambalaborile. Leedus kuulub neile InMedica tervisekeskuste kett ning üle Baltikumi tegutsev laboriseadmeid pakkuv ettevõte LaboChema.

DenCap Investeeringud omandab ettevõttest 100%, hinda pooled ei avalikusta. Tehing saab jõustuda pärast konkurentsiametilt loa saamist, mis võib teoks saada IV kvartali jooksul.

BaltCap teatas, et ettevõtte portfellis olevad hambaraviettevõtted on tehingu jõustumisel ühiselt tugevamas positsioonis eeskätt ravikvaliteedi hoidmisel ja tõstmisel läbi arstide suuremate koolitusvõimaluste, samuti ravi toetavate teenuste sisseostude ja tugistruktuuride (nt infotehnoloogia) arendamisel. Oluline kasu tekib ka hambalaboritele, et olla tugevam partner võimalikult paljudele hambakliinikutele.

Kaarli Hambapolikliinik on tegutsenud järjepidevalt alates 1998. aastast. Ettevõtte peamiseks tegevusalaks on eriliigiliste hambaraviteenuste osutamine elanikkonnale. Kaarli Hambapolikliinikul on neli tegevusüksust - Kaarli Hambaravi, Sõpruse Hambaravi, Ülemiste Hambaravi ja Kaarli Hambalabor. Kaarli Hambapolikliinikus on kõikide üksuste peale kokku 43 ravikabinetti. 2017. aastal oli kliinikute patsiendikülastuste arv 91 801 ning ettevõtte käive ulatus 9,4 miljoni euroni.