Kujuta ette: tõttad hommikul kooli või tööle, oled värske, kenasti riides ning mõnusas meeleolus – ees ootab üks hea päev. Terve öö on aga sadanud, vihma sabistab veel juurdegi ning teed on lompe täis pikitud. Kõlab ohtlikult, kas pole!?

Oled juba peaaegu kohal, kui ootamatult paiskab ülehelikiirusel mööduv masin kõnniteele hiidlaine ning kastab sind sekundiga ligemärjaks. Helge päeva ootusest saab äkitselt täielik košmaar. Või siiski mitte?

Ehk oled ettenägelikult katnud oma rõivad ja jalatsid Stay Dry’ga, mistõttu ükski piisk su riietesse ei imbu? Kõlab utoopiliselt, kuid tegelikult on see üks lihtsamaid viise, kuidas end sopa ja niiskuse eest kaitsta. Peale naha- ja tekstiilikaitse Stay Dry kuuluvad GoGoNano toodete hulka ka autokerekaitse Liquid Skin ning ekraanikaitsevahend Liquid Shield. Kuna sarja kõik tooted on loodud tavakasutajale, on nende pealekandmine ülilihtne – kui Stay Dry puhul piisab vaid ühtlasest piserdamisest rõivaste pinnale, siis autokere- ja ekraanikaitsevahendit tuleb ka lapiga laiali ajada.

Vedelikke tõrjuv kaitse hakkab toimima juba 15 minuti möödudes ning kestab vähesel kulutamisel kümneid kuid. Vee baasil loodud koostis tagab vahendite ohutuse tervisele ja keskkonnale, vähendades samas oluliselt kodukeemia kasutamist: korralikult kaetud esemete pesemiseks või puhastamiseks piisab niiskest lapist või veega loputamisest.

„Kui enamik teisi nanokaitsevahendeid loob kaitsekihi materjali peale, siis GoGoNano toodetes kasutame uuemaid tehnoloogiaid, mis toimivad ka materjali sees. Meie eriline koostis seob end tihedalt materjali struktuuriga, millele pihustatakse, hoides ära aktiivosakeste sattumise nahale või keskkonda. Nii oleme loonud senistest toodetest märksa täiuslikuma, pikema ja ohutuma kaitse,“ räägib Kaur Reinjärv, ettevõtte tegevjuht.

Jaga
Kommentaarid