Weekend Festival Baltic OÜ ainuomanik Rugemalira kinnitas Ärilehele, et võlgnevuste tekkepõhjuse kohta ei oska ta veel midagi öelda, sest arvete ja rahaasjade kontrollimisega alles tegeletakse.

Weekend Festivali Eestis neli aastat vedanud Henri Lindaliga töösuhte lõpetamise kohta tõdes Rugemalira, et varem Henri Laasneri nime kandnud mehel oli nendega tähtajaline tööleping ning uute festivalide korraldamiseks palgatakse praegu uut meeskonda.

Vaatamata sellele, et ettevõttel on tänase seisuga 163 254 eurone maksuvõlg ning intressivõlg 4376 eurot, planeeritakse tuleva aasta festivali ning festivali toimumise aeg, koht ja esinejad avaldatakse sarnaselt eelnevatele aastatele talvel.

Äripäev kirjutas selle nädala alguses, et Weekend Festivali korraldajafirma on jätnud arveid maksmata ning lasi lahti Tallinna kontori töötajad, lisaks tekkis ettevõttel eelmisel nädalal riigi ees 167 000eurone maksuvõlg.

Weekend Festival Balticu majandusaruande kohaselt kasvas ettevõtte müügitulu eelmisel aastal 21,3% 4,3 miljoni euroni ning puhaskasum oli 447 821 eurot. Tunamullu oli ettevõte pea poole miljoni euroga kahjumis.