„Omniva töötab praegu tegelikult rohkem kui kunagi varem. Praegusel kolimisperioodil käib saadetiste sorteerimine samaaegselt nii vanas logistikakeskuses Pallasti tänaval kui ka uues logistikakeskuses Rukki teel," rääkis Omniva meediasuhete juht Mattias Kaiv. Ta lisas, et praegu on samal ajal tasapisi juba jõulumahtude periood kätte jõudmas.

„Ümberkorralduste mastaapsuse tõttu võib 5.-18.novembrini esineda tavapärases pakkide liikumise protsessis ja kiiruses kõrvalekaldeid," ütles Kaiv. 18. novembriks viiakse ellu viimased logistikakeskuse kolimisega seotud ümberkorraldused ning juurutatakse lõplikult uued protsessid.

„Kuigi valdav osa saadetisi saab kenasti ja õigeaegselt kohale viidud, siis paraku on siiski ka väike osa saadetisi, mille tarne on kolimisprotsessi käigus viibinud. Kuna alles õpetame uut liini meie pakkidega tegelema, siis osa saadetisi, eeskätt neid mis on erikujulised või eritingimustega, võivad hilineda ja käesoleva nädala alguseks saame seni teel olnud pakkidega joonele," sõnas Kaiv klientidele.

Omniva palub kõigi kannatlikku meelt ja mõistvat suhtumist - muudatused on ette võetud selleks, et pakkuda klientidele edaspidi kiiret ja uue kvaliteediga teenust. „Võimalikest viivitustest oleme teatanud nii Omniva kodulehe uudiste ja teadete osas ning oleme selle info eraldi esile toonud ka saadetiste jälgimise lehele," lisas ta.

Omniva uus logistikakeskus asub Tallinna külje all Jüris ja selle näol on tegemist Omniva kontserni ühe suurima projektiga viimase 20 aasta jooksul. Teise uuendusena on asunud Omniva laiendama pakiautomaatide võrku, eesmärk on novembri lõpuks saada paika 100 uut pakiautomaati üle Eesti.

Uute automaatide paigaldamist alustati eelmisel nädalal ja paigas on juba esimesed 25 pakiautomaati. Need paigaldati teiste hulgas näiteks Mustveele, Loole, Turbasse, Arukülla, Lagedile, Haapsallu, Jürisse, Kiviõlli, Ristile, Kehtnasse, Kõrvekülasse ning Tõrvandisse. Ühtlasi lisandus automaate ka suurtematesse linnadesse.