PlayStation Plusi tasuta mängude nimekirja lisandus just Mortal Kombat 9 ning sellega kavatseme ka oma tänase õhtu sisustada. Käivitan konsooli ning valmistun varajasteks soojendusmängudeks, et sõprade lisandudes oleksid sõrmed valmis vastaste veristamiseks. Endale üllatuseks avastan aga, et minu PlayStation Plusi kontol on aeg otsa saanud.

Nagu ka ülal kirjeldatud loos, mille erinevaid variatsioone olen oma mängurikarjääri jooksul pidanud läbi elama rohkemaid kordi, kui tahaks tunnistada, olen jäänud esimese hooga nõutuks. Meie geograafilise regiooni maailma piirimail asetsemise tõttu on kahjuks nii mitmedki harjumuspärased lisad, mis teistele loomulikud, meile kättesaamatud. PlayStationi omanikuna oli üheks suurimaks puuduseks võimalus oma pangakaardiga tehinguid teostada. Ma pole päris kindel, kas seetõttu on ka midagi mängimata jäänud, kuid kindlalt saan öelda, et nii selles loos kui ka nende variatsioonides aitas mind välja Punktid.ee.

Hea koht, kust osta mänguaega

Nii PlayStationi raha- kui ka ajakoodide ostmine Punktid.ee vahendusel sai iseenesestmõistetavaks ning hoolimata asjaolust, et neid koode oli võimalik ka ilusas plastkarbis kohalikest jaekettidest hankida, ei vaadanud ma kordagi nende poole. Mida ma oleksin pidanud tegema selle tühja plastkarbiga? Ikkagi loodussäästlikkus ja muud sarnased 21. sajandi suhtumised!

Oma esimest korralikku mänguriarvutit hankides lisandusid PlayStationi ajakoodidele veel digitaalsed mängud. Tõsi, vahel pakkusid rahvusvahelised koodimüügisaidid odavamaid hindu, mille õnge paaril korral isegi läksin, kuid pärast erinevaid halli turgu puudutavaid skandaale, kus inimestel võeti juba aktiveeritud mängud tagasi, ei suutnud ma neid kanaleid väga usaldada.

Punktid.ee tähistab oma üheksandat sünnipäeva ja nagu sel puhul sageli, jagab ka seekord sünnipäevalaps hoopis ise kingitusi.

Nii et kui tahad jagamisest osa saada ja võita endale GV62 sülearvutit või 3. detsembril taas ilmuvat PlayStation Classicu mängukonsooli, vaata siia.

Palju õnne Punktid.ee ja suur aitäh, et oled nii mitmel korral minu mänguõhtud päästnud!

Jaga
Kommentaarid