Korraga avavad keskuse külalistele ukse kaheksa restorani: skandinaaviapärane restoran-lounge Peak Cafe, Eestis Itaalia toidukultuuri tutvustamisele pühendanud restoran Da Vinci Pasta & Pizza, skandinaavialikult kirglik, moodne, kvaliteetse toidu ja mõnusalt vabameelse atmosfääriga soul food restoran Olaf Cafe, õdusa ja eestiaegse atmosfääriga kogupererestoran Helk, ameerikapäraste BBQ restoranide maaletooja BabyBack Ribs & BBQ värskeim toidukoht, suurepäraseid kohapeal käsitööna valmistatud pelmeene pakkuv restoran Pelm, mitmekesise menüü ja hubase atmosfääriga restoran Fibo, mille menüüst leiab värsked mereannid, tänavatoidu stiilis burgerid ning ka mõnusalt kooresed pastad, ning innovatiivne IT (Interactive Tables) Resto, mis on interaktiivsete laudadega restoran, kus toitu saab tellida nutiseadmete abil.

Taste of Tallinna toidumaailm

Kõik need kaheksa restorani on osa Taste of Tallinna toidumaailmast, mis koondab kokku 32 keskuses asuvat erinevat rahvuskööki, restorani, tänavatoidukohta ja kohvikut. Kui Taste of Tallinna esimese korruse restoranid on avatud pidevalt kella 10 hommikult kella üheksani õhtul, siis viimaste korruse restoranides on võimalik Tallinna ilu nautida ka kauem — külalised on sinna oodatud pühapäevast neljapäevani ajavahemikus 11-21 ning reedel ja laupäeval 11-23.

T1 Mall of Tallinna tegevjuht ja Pro Kapitali juhatuse liige Allan Remmelkoor: “Kogu T1 Mall of Tallinna idee on pakkuda meie külalistele ja klientidele midagi sellist, mida nad üheski teises Eesti kaubanduskeskuses ei saa. Meie avarust ja õhulisust, kümneid uusi kaubamärke ja asukohta on lühikese lahtioleku aja jooksul juba kiidetud. Nüüd avame oma sõpradele järgmise taseme, sest enamusest meie viimase korruse restoranidest laiub üle kogu Tallinna — otse vanalinnale ja merele — maaliline vaade, millesarnast ei ole seni suutnud veel keegi pakkuda.”

Meelelahutuskeskus Super Skypark

Omaette tõmbenumber juba enne avamist on olnud ka meelelahutuskeskus Super Skypark, mille samuti lummava linnavaatega peotubade vastu on olnud oodatust kordades suurem huvi. Ehkki selle mõned atraktsioonid avanevad lähinädalatel on tegemist juba täna suurima batuudi- ja mängukeskusega Eestis, kus 17 panoraamvaatega peotoa kõrval on nii väiksematele kui suurematele aktiivset meelelahutust ja mängurõõmu aastaringselt enam kui jalgpalliväljaku suurusel alal.

Vaid ühe pääsmega, mille hinnad algavad viiest eurost, avaneb Sulle hulk Eestis ja ka Euroopas unikaalseid atraktsioone. Näiteks Euroopa suurim batuudiala, kus saab esimesena Eestis mängida batuudikorvpalli ja -rahvastepalli. 10 meetri ehk neljakorruselise maja kõrguses ronimislinnakus saad tohutult turnida ja liugu lasta. Põhiatraktsioonideks on seitsme meetri pikkune liutoru, mis loob hetkeks vabalangemise tunde ja neljarealine laineliumägi, kust saab sõpradega võidu alla tuhiseda. Lisaks pakuvad elevust pehmepallikahur ja pallimeri.

Super Skypargi vaieldamatult oodatuim osa on SkyLAB käed-külge teaduskeskus, kus saab teha erakordseid valgusefektidega pilte, võistelda kisamises, testida enda tuju meeleolukuplis või ehitada megaklotsidest mida iganes soovid. Oluline on rõhutada, et kolmandik meie eksponaatidest on leiutatud ja valmistatud Eestis spetsiaalselt SkyLABi jaoks.

Juba loetud päevade pärast avatakse keskuses ka Baltikumis ainulaadsete põrkeautode areen, kus saavad turvalist sõidurõõmu nautida kõik alates kaheksandast eluaastast. Lisaks on peagi osa keskusest 360-kraadine 4D kino ja interaktiivne 7D-kino.

Ja see ei ole veel kõik. Keskuses on ka 21+lounge lapsevanematele, 150 kohaline pererestoran, kingituste ja suveniiride kauplus, postkontor, beebituba, Onu Eskimo kohvik ja juba enne kevadet avatakse keskuse katusel Tallinna kohale kerkiv ja imeliste vaadetega vaateratas.

Jaga
Kommentaarid