TOTis kohtuvad peenemad restoranid, maailma tänavatoit ja suurlinna kohvikukultuur. Siin on maitseid, mida mujalt Eestist ja isegi Põhjamaadest naljalt ei leia. Itaaliast Indiani, Jaapanist stiilse Skandinaavia fusion’ini.

TOT on väärt avastamist iga päev, kargest varahommikust sumedate õhtutundideni.

Siin võib elu rikastada romantiliste õhtusöökide ja asiste ärilõunatega, pühapäevaste brunch’ide või varaõhtustejookide ja suupistetega kolleegide seltsis.

Toome sinuni ülevaate kaheksast T1 Mall of Tallinnas värskelt avatud restoranist, millest mitmed avanevad keskuse neljandalt korruselt imelise panoraamvaatega otse Tallinna linnale. Kõik need restoranid on reedel ja laupäeval avatud kuni kella 23, et külalised saaksid seninägematut vaadet nautida ka siis, kui õhtune linn on tuledesäras.

Peak Cafe

Peak Cafe on skandinaaviapärane restoran-lounge, kust avaneb vaade üle Tallinna. Peak Cafe on koht, kus saad nautida kiiret lõunat või veeta mõnusa õhtupooliku sõprade ja lähedaste seltsis, nautides head toitu ja kokteile. Kauni linnavaatega õdusal terrassil või stiilse atmosfääriga saalis leiab igaüks mõnusa koha, kus nautida kohalikust, mahedast, värskest ja hooajalisest toorainest valmistatud toitu.

Da Vinci Pasta & Pizza restoran

Da Vinci Pasta ja Pizza on restoranikett, mis on pühendunud Itaalia toidukultuuri tutvustamisele Eestis. Restoranide menüü on koostatud traditsioonilistest Itaalia retseptidest, kasutades ehtsat Itaaliast imporditud toorainet. Restorani pitsad on loodud maailma ühe parima pitsameistri Alessandro Negrini juhendamisel. Lisaks kvaliteetsele pastale ja pitsale leiab menüüst ka teisi klassikalisi Itaalia roogi: suupisteid, salateid, suppe, risotosid, grillroogi ja magustoite. Restoranist leiab laia valiku ehtsat käsitsivalmistatud Itaalia jäätist — gelatot. Toitude kõrvale pakutakse unikaalseid veine ja laia valikut Itaalia õllesid.

Olaf Cafe • Resto

Skandinaavialikult kirglik, moodne, kvaliteetse toidu ja mõnusalt vabameelse atmosfääriga soul foodrestoran. Olafis pannakse väga suurt rõhku naturaalsusele, mõeldakse läbi iga pisimgi detail ja tegutsetakse põhimõttel less is more. Restorani eesmärk on täiuslikult hoolitseda oma kauaoodatud külaliste eest ja panna neid mõistma, mida tähendab tõeline toidu kvaliteet. Sellele kõigele aitab kaasa restorani hubane interjöör mõnusalt maheda muusikaga, luues ideaalse olustiku nautimaks nii romantilisi õhtusööke, lõunaid kolleegidega kui ka tähtpäevi lähedaste seltsis.

Restoran Helk

Uus ja õdusa atmosfääriga kogupererestoran, kus lapsed seiklevad Lotte mängualadel ning täiskasvanud rändavad tagasi oma lapsepõlve. Eestiaegset söögituba meenutavas restoranis, kus on lilleline tapeet, pitsist linikud ja stiilne mööbel, tekib kergesti tunne nagu oleks vanavanemate juures. Ideaalne koht traditsiooniliste roogade nautimiseks ajal, mil lapsed saavad mängida Lotte uuest mängufilmist inspireeritud mängualal.

BabyBack Ribs & BBQ

Üks esimesi ja tuntuimaid kogupere restorane Eestis, mis pakub nii suurtele kui ka väikestele isuäratavaid Ameerika toite kergematest salatitest kuni ehedate Ameerika BBQ ahjudes suitsutatud lihani välja. Menüüd koostades on mõeldud kõigile — nii lastele kui ka täiskasvantutele, kes hindavad mitte ainult traditsiooniliist toidukvaliteeti ning portsjoni suurust, vaid ka rikkalikku valikut ehtsaid ameerikapäraseid BBQ ahjudes naturaalse puiduga suitsutatud liharoogasid, mida võibki pidada ka BabyBacki hit tooteks.

Restoran Pelm

Nagu restorani nimi ütleb, on Pelmi hittroogadeks kohapeal käsitööna valmistatud pelmeenid. Menüüs on esinduslik valik liha-, kala- ja vegan-täidisega pelmeene. Liharoogade austajad saavad nautida ehtsas Mimbrasa söeahjus valminud grillhõrgutisi, sealhulgas anguse biifsteeke, Uus-Meremaa tallekarreed, searibisid ja loomulikult mahlakaid särisevaid burgereid. Samuti leidub menüüs Usbeki köögi parimaid palu — tšeburekke, pilaffi — ning slaavi toite nagu Požarski ja Kiievi kotletid ning sajanditevanuste retseptide järgi keedetud boršid ja uhhaad.

Fibo

Restoran Fibo on mitmekesise menüü ja hubase atmosfääriga restoran. Menüüst leiab oma lemmiku igaüks — kvaliteetsest Austraalia Black Angusest valmistatud liharoad, värsked mereannid, tänavatoidu stiilis burgerid ning ka mõnusalt kooresed pastad on vaid osa restorani hõrkudest roogadest. Toiduvalmistamisel kasutatakse ainult kvaliteetseid tooraineid ning paljud road valmivad Hispaania söeahjus Josper. Ka lapsed on restorani väga oodatud — neile on olemas põnev lastemenüü.

IT (Interactive Tables) Resto

Traditsiooniline toit pole kunagi olnud nii innovaatiline! Unikaalne IT Resto ühendab endas hea toidu ja moodsa tehnoloogia. Interaktiivsete laudadega restoran mahutab 80-120 külastajat. Menüü on peresõbralik ja unikaalne teenindus põhineb kõrgtehnoloogilistel nutiseadmetel. Restoran kasutab nutilauatehnoloogiat, mis muudab teeninduse kiireks, mugavaks ja interaktiivseks.

Vaata järele ja vali oma lemmikrestoran — TOT!

Jaga
Kommentaarid