Manööverdused elamute ja üürimajade haldamisega tegelevas ASis Minu Vara said alguse juba suve hakul. Juuni esimestel päevadel lahkus juhatusest vaid aasta sellel kohal tegutsenud Monika Salu, toimetades edasi ettevõtte nõukogu liikmena. Uueks juhatuse esimeheks sai EMTs juhatuse liikme ja turundusdirektorina töötanud Jüri Teemant, kuid seda vaid kuni juuli lõpuni. Vaevu kuu aega ametis olnud Teemanti on praeguseks välja vahetanud Andres Veske. Monika Salu jätkab tööd ka seitsmest ettevõttest koosneva kontserni Minu Vara emaettevõtte OÜ ESS Haldus juhatuses. Ainult et pärast aasta pikkust tegutsemist kontserni juhatajana määrati nüüd, augusti keskel, Salule appi veel kaks juhatuse liiget: Rinel Pius ja Tarmo Tomak.

Monika Salu keeldub muudatusi ametipostidel kommenteerimast, paludes edasi öelda, et selgitusi annab soovi korral Minu Vara suuromanik Urmas Sõõrumaa. Samuti jääb vastuseta küsimus juunis lõppenud majandusaasta tulemuste kohta, kuna need on veel auditeerimata.

Urmas Sõõrumaa sõnul on tegu “optimaalse juhtimisstruktuuri leidmise protsessiga.” “Minu Vara on holding-ettevõte ja Salu ei peagi olema ainult ühe ettevõtte juhatuses,” selgitab Sõõrumaa.

Jüri Teemant põhjendab Minu Vara juhataja kohalt kiiret lahkumist sellega, et alles sinna tööle asumise järel hakkasid vastused tulema rahvusvahelistelt telekommunikatsiooniettevõtetelt, kuhu ta pärast EMTst lahkumist oma kandidatuuri üles seadis. Pärast suvist vaikuseperioodi pakkumise saatnud kahest rahvusvahelisest kontsernist valis Teemant Nokia Networks OY, kus ta töötab turunduskompetentside arendusjuhina.