Toiduelamuste armastaja ilmselt juba teab, et autentsete Itaalia maitsete järele tuleb sammud seada Da Vinci Pasta ja Pizza Restorani, mille leiad T1 Mall of Tallinna neljandalt korruselt. Sellesama tuntud restoraniketi pisema versiooni ehk kohviku leiad nüüd T1 Mall of Tallinn keskuse esimeselt korruselt. See on hea koht, kus mõnusalt puhata ning kostitada end kohvi, tee ja magusate kookide või jäätisega.

Kui sa oled suur kohvi austaja, siis on Illy kohv sulle ilmselt tuttav. Siin on hea võimalus nautida värsket espressot koos traditsiooniliste Itaalia kookidega. Lisaks espressole on kohvijookide menüü väga suur, vahusest cappuchino’st Iiri kohvini.
Kui oled rohkem tee austaja, proovi pika ajalooga Prantsuse teepruulikoja Dammanni unikaalseid aromaatseid teesid.

Itaalia traditsiooniliste retseptide järgi valmistatud koogid on maailmakuulsad ja patuselt maitsvad, aga vaat et veelgi kuulsam on gelato — pehme, kreemine ja magus jäätis, mida gurmaanid peavad klassikalisest jäätisest ülevamaks. Da Vinci gelatomeistritel on juba 18 aastat kogemust ning suur maitsete valik võib silme eest kirjuks võtta. Eraldi väärib väljatoomist pistaatsiapähkli-maitseline gelato, mis on aastaid kõige ostetum olnud. Ära lase end valikuvõimalustest ära ehmatada, proovi esialgu klassikalisi maitseid, aga ole hoiatatud — võib juhtuda, et pärast gelato proovimist ei tõuse käsi enam tavalist jäätist ostma.

Kui on soov enne maiustamist natukene toekamat einet saada, siis pakutakse seal ka itaaliapäraseid salateid, wrap’e ja panini'sid. Toekama eine, mõnusa atmosfääri ning vaate nautimiseks sea sammud neljandal korrusel asuvasse restorani, kus menüü on suurem ja valik ahvatlevam.

Jaga
Kommentaarid