Olafi hubast, aga stiilset interjööri võib kiitma jäädagi. Siin on mugav igaühel: võid lebotada mugavatel tugitoolidel või istuda sirge seljaga pika laua taga. Kiiksuga Olafi joonistused seintel annavad põhjust muiata, mahe muusika loob sulni meeleolu. Iga detail interjööris üritaks justkui öelda: relax, tunne end mugavalt ja naudi.

Menüü on kaasaegsele nõudlikule restoranikülastajale kindlasti meeltmööda. Leiab hummust, avokaadot, erinevaid burgereid, steiki ja bataadifriikad (neid lihtsalt pead maitsma, need on üle mõistuse head). Toit on tõeliselt kvaliteetne ja maitserikas ning serveeritud stiilselt ja ilumeelega. Olaf ise armastab öelda, et pakutav toit on “soul food”. Seda ta on. Muidugi ei puudu menüüst külluslik joogivalik, milles on esindatud ka kodumaised käsitööõlled, siidrid ja limonaadid.

Ka laste menüü peale on Olaf mõelnud, ei ole ainult friikad ja viinerid. Valikut täitsa on: kana, kala, köögi- ja puuviljad, Nutella sai ning jäätisekokteil. Ka smuutide valik on põnev, meelepärase võiks siit leida nii fitness-blogger kui ka toiduga pirtsutav laps.

T1 Mall of Tallinnas asuvasse Olafisse on mõnus tulla sõpradega brunch'ile, kolleegidega lõunale, aga ka mõnusale õhtusele deidile.

Jaga
Kommentaarid