Delfi lugeja edastas mure seoses saagaga Räpina Swedbanki automaadi ümber. „Viisin oma 86-aastase ema ja tema naabrinaise Räpinasse toidupoodi ja enne jõule sularaha võtma. Naabrinaine ütles, et kui ta eelmine kord proovis raha võtta, oli raha automaadist otsas. Kui proovisime Coop toidupoest raha saada, selgus, et ka see ei ole võimalik," seisis kirjelduses.

Lähedal asuvatest pangaautomaatidest on Räpinale lähim võimalus Põlvas.

Kommenteerib Swedbanki kommunikatsiooni valdkonnajuht Liidia Kaljundi:

Kuna eelmise nädala sularaha käive automaadis oli tavapärasest suurem, sai reede (07.12.2018 - toim.) hommikul automaat tühjaks, mis võis olla seotud pensionite kontodele kandmisega ja ka jõuluostudega. Varasemalt pole automaadis raha otsa saanud.

Masin oli täidetud paari tunni jooksul. Võib juhtuda, et teatud nominaaliga rahatähed saavad enne plaanilist masina täitmist otsa. Jälgime pidevalt masinate rahavoogu ning teeme vastavalt ka korrektuure.

Teine probleem ilmnes pühapäeval pärast lõunat ja tegemist oli tehnilise rikkega - rahasedelid jäid masinasse kinni. Probleem sai lahendatud esmaspäeval.

Vabandame klientide eest tekkinud ebamugavuste pärast.

Mis puudutab Konsumist sularaha väljavõtmise võimalust, siis Swedbanki andmetel oli samuti tegemist lühiajalise tõrkega. COOPi ketti kuuluvates kauplustes oste sooritades saab poe kassast sularaha välja võtta ja Swedbanki klientidele on teenus tasuta.