Küll aga jagunesid arvamused jõulukinkide ostmise osas kaheks, osad leidsid, et ostavad kingitused pigem muul ajal. Teised leidsid jälle, et öösel on hea rahulik aeg kinkide valimiseks.

Sikupilli Prismas kohtas pigem inimesi, kes on harjunud pärast hiliseid tunde lõppevat tööpäeva, poest hommikuks omale toidukraami ostma. Leidus ka inimesi, kes tegid niisama aega parajaks, kuna ootasid lennujaama saabuma pidavat lennukit. Inimesed Sikupillis olid teadlikud, et Prisma ka öötundidel lahti on, kuna antud kauplus on lahti ka tavapäraselt, mitte ainult jõuluajal.

Päris mitu ostjat oli tulnud Sikupilli Prismasse ostma kelku mõnele väiksele pereliikmele, kes said hommikul kindlasti kena üllatuse ja lumist ilma nautima minna.

Täiesti teine pilt avanes Kristiine Prismas, kus kella 02.00 ajal oli liikumas 2-3 inimest, kes olid poodi sattunud suhteliselt juhuslikult. Kristiine pood tavapäraselt öösiti lahti pole ja millegi pärast ei olnud inimesed ka sellest võimalusest päris teadlikud. Turvamehe sõnul oli külastajaid pärast tavapärast sulgemist kuni 02.00ni ligi 17. Tegemist oligi pigem inimestega, kes olid tulnud pakase eest sooja ja mõne üksikuga, kes oli kuulnud, et selline võimalus enne jõule klientidel avaneb.

Mustamäe Prismas oli võrreldes Kristiinega näha märgatavalt suuremat liiklust, sest sealgi olid inimesed teadlikumad, et kauplus öösel lahti on. Inimesed kellega Mustamäel rääkisime, olid pigem väsinud ja samuti äsja tööpäeva lõpetanud.

Inimesed, kes olid pärast hilja lõppenud tööpäeva Prismasse oma oste tegema läinud, olid kindlad, et võimalus ka mitte tavapärastel aegadel poodi külastada võiks olla olemas.