Laias laastus on edetabeli jõujooned jäänud sarnaseks, kuid toidukovi hinnavahed erinevate poodide vahel on selgemaks saanud. Esimene ja viimane koht on jäänud samaks, kallimate hindadega hiilgab endiselt Selver ja soodsate pakkumistega paistab jätkuvalt silma Grossi toidupood.

Grossile järgneb teisel kohal taas Maxima, sarnaselt novembri ostukorviga eelmisest aastast. Kohe Maxima kannul on aga Prisma, kellele järgnevad Rimi ja Coop.

Mõnede toodete võrdluses on selgelt näha, et peaaegu kõik poed pakuvad sama toodet sama või peaaegu sama hinnaga. Üks sellistest toodetest on Valio kodujuust, mille hind erineb ainult Grossi poes. Valdavalt leiabki sarnaseid juhtumeid piimatoodete hulgas.

Tootegruppide kaupa võrreldes üllatab puu- ja juurviljade kogusumma võrdlus, kus kõige soodsamat valikut pakub Grossi pood. Küll aga pole see üllatav, vaid see, et vahe kõige kõrgemat hinda pakkuva Selveriga on 5 eurot ja 12 senti. Teistes tootegruppides sellist suurt vahet silma ei hakanud.

Lihatoodete valiku leiab kõige soodsamalt aga hoopis Maximast, kus lihatoodete kogusumma tuleb 19 eurot ja 70 senti. Grossi on aga sellele samuti lähedal, pakkudes samu tooteid kokku 19 euro ja 93 sendiga.

Toodete vahetus ostukorvi valikus on kõige enam mõjutanud ostukorvi kogusummat. Tooted on valitud sarnase põhimõttega kui varem. Kõige suurem vahe võrreldes eelmise ostukorvi valikuga tuleb sisse Prisma hindades, lausa 16 eurot ja 98 senti. Sarnane vahe on ka Coopi kahe ostukorvi vahel, 16.62 eurot. Kõige vähem erinevad ostukorvide summad Grossi ja Maxima puhul, vastavalt 12.86 ja 12.81 eurot, mistõttu on nende valik sel korral ka esimeste seas.

Vaata hinnavõrdlust toodete ja kaupluste kaupa juba allolevas tabelis: