"Nõmme turu pakiautomaat vajus tõesti täna lõunal pikali, kuna kõrvalmaja katuse lumi vajus pakiautomaadikatuse esiservale ning korraga maanduv raskus kaalus automaadi ankrud üles. Juhtumi üksikasjad on veel selgitamisel," kommenteeris Omniva meediasuhete juht Mattias Kaiv.

"Kella 14:30ks oli pakiautomaat taas püsti tõstetud, üle kontrollitud ning töökorras. Esialgsetel andmetel ükski pakk viga ei saanud. Juhul, kui mõni pakk on pakiautomaadis kahjustada saanud, siis hüvitame selle," täpsustas Kaiv.

Seoses sagedaste lumesadude ning raske sulalumega alustas Omniva Kaivu sõnul käesoleval nädalal pakiautomaatide juures lumekoristustöödega juba varem. "Muuhulgas eemaldatakse pakiautomaatide katustelt rasket sulalund. Püüame klientide pakitoiminguid minimaalselt häirida, aga kui lumekoristus on automaadi juures pooleli, siis palume klientidelt kannatust, kuni lumekoristajad oma töö lõpetavad," lisas Kaiv.

Kaivu sõnul jälgitakse pakiautomaatide seisukorda igapäevaselt, kuid lumiseid ja jäiseid katuseid peab oma turvalisuse huvides silmas pidama kõikjal, ka pakiautomaadi juures.