Taxify ja Olerexi koostöös sündinud odavtankla Töökoja tänaval lõpetas sellest nädalast ootamatult tegevuse ja hetkel pole teada, millal uus tankla avatakse. Taxify annab siiski teada, et projektiga soovitakse jätkata, seega võib oodata millalgi uue tankla avamist.

Taxify Ida- ja Kesk-Euroopa avalike suhete juht Karin Kase selgitab, et Taxify Töökoja tänava tankla suleti sel nädalal, kuna tankla kinnistu vahetas omanikku. "Taxify ja Olerex otsivad koostöös lahendust, et Taxify juhtidele ka edaspidi parim võimalik soodustus tagada."

"Loodame lahenduse osas kokkuleppele jõuda juba veebruarikuu jooksul. Seniks soovitame Taxify juhtidel tankida Olerexi tanklates, kus neile kehtib päevane püsisoodustus 5 senti postihinnast ning öine püsisoodustus 7 senti postihinnast," sõnas Kase.

Taxify odavtankla avati möödunud aasta septembris. Tanklas lubati püsivalt teistest tanklatest soodsaimaid hindu.

Taxify autopargi haldur Heigo Protteni sõnas toona, et tankla kontseptsiooni mõtlesid nad välja oma pikaajalise koostööpartneri Olerexiga.

Kas odavat kütust müües saab ka kasumit? Protteni rääkis, et kütuseäride huvi teenida on kasumit kütusemüügilt, aga nende huvi on konkreetse tankla näol teha koostööd teise kodumaise tulevikku vaatava ettevõttega. "Kasumimarginaal Taxify tanklas on kütusemüügilt küll pea olematu, ent meie jaoks on olulisem, et teistel kütusemüügi ettevõtetel on selle hinnaga keeruline konkureerida ning saame pakkuda kahe ettevõtte koostöös püsivalt Tallinnas kõige soodsamat kütust," ütles ta.

Protteni lõpetas, et nad piirduvad esialgu vaid ühe tanklaga.