Eile teatas Kristiine keskus, et seab parkimisele neljatunnise limiidi, kuna palju on parkijaid, kes keskust ei külasta. Uudis sai palju vastukaja, et Ülemiste keskus peaks sama tegema, kuna seal on parkimiskoha leidmisega probleeme. Ühe lugeja sõnul näeb Ülemiste keskuse parklas isegi inimesi, kes lennujaamast kohvrid käes tulevad, auto lumest puhtaks teevad ja siis rõõmsalt minema sõidavad. Hetkel on parkimine Ülemiste keskuse väliparklas piiranguta, parkimismajas peab arvestama kahetunnise piiranguga.

Ülemiste keskuse tegevjuht Guido Pärnits märkis Kasulikule, et parkimisprobleemid on igal edukal kaubanduskeskusel, kuid oleks liialdus öelda, et keskuse parklas liiga palju "muiduparkijaid" on. "Kindlasti selliseid parkijaid leidub, kuid need inimesed pole keskuse jaoks kohe kadunud klient," selgitab Pärnits.

Tema sõnul võib näiteks hommikul parklasse jätnud ja tööle läinud inimene tulla õhtul Ülemistesse keskusesse ostlema, sest ta on oma auto keskuse lähedale jätnud.

Pärnitsa sõnul on parkimine inimeste jaoks ebamugav tegevus ja parkimisautomaadi või kellaga mässamine muudaks selle veel ebamugavamaks. "Mulle see kellapanek näiteks ei meeldi. Siis tekivad inimestel probleemid ka parkimistrahvidega. See peletaks kliendid eemale," ütles ta.

Pärnits märgib, et kui valmis saab maa-alune parkla, siis see läheb küll ajapiirangu alla. "Siis on keskuse klientidel kaks võimalust, kas parkida sees ajapiiranguga või väljas piiranguta" ütles ta.