Apollo Group OÜ juhatuse liige Mauri Dorbek kinnitas, et restoran tuleb Eestisse suve hakul. Küsimusele, et kas see jääb ainukeseks restoraniks Eestis, vastas ta, et kindlasti mitte, kuid täpsustada veel ei saanud. "Täpsemaid plaane avaldada praegu ei saa," ütles ta.

Dorbek ütles, et rohkem infot saab kindlasti aprillis ja praeguse teate eesmärk on see, et hakatakse inimesi värbama.

KFC tulekut on Eestisse ennustatud juba aastaid. Cibus Groupi (kelle käes oli toona Baltikumi KFC ja PizzaHuti frantsiisi- ja arendusõigus) juht Sigurdur A. Sigurdsson ütles Delfile aastal 2015, et restoran tuleb kindlasti ka Eestisse.

„Iga uus turg vajab hoolikat planeerimist enne sinna sisenemist. Hetkel oleme võtnud fookuseks leida head asukohad Riias ja Leedu suuremates linnades, kus avada järgmised restoranid. Eesti on kahtlemata meie järgmine sihtkoht, kuhu soovime KFC Yum! kaubamärkidega siseneda," kinnitas Sigurdsson Delfile aastal 2015.

Hiljem hakkasid levima jutud, et KFC kiirtoidurestoran tuleb T1 kaubanduskeskusesse. Pro Kapitali juhatuse liige Allan Remmelkoor ütles Delfile 2016. aastal, et KFCiga ametlikku lepingut pole, kuid läbirääkimised käivad ja kindel on see, et kui mitte varem, siis vähemalt 2018. aasta kevadel, mil T1 kaubanduskeskus avatakse, tuleb Eesti turule uus kiirtoidukett KFC ja Pizza Hut.

Hiljem selgus, et läbirääkimised ei kandnud vilja ja restorani kaubanduskeskusesse siiski ei tulnud.

Apollo Grupp hõlmab Eestis suurimaid meelelahutusettevõtteid. Ettevõttel on kokku üle Eesti 15 raamatukauplust, 5 kobarkino, 6 Blenderi mahlabaari.