Tõsi küll, selle peale tuleb portaalist Riigikogu kihlvedusid otsides tulla, et poliitika on spordi alaliik. Kes sealt valib Eesti ja inglise keeles parlamendivalimised, võib leida terve müriaadi erinevaid panusevõimalusi alates parlamendivalimiste võitjatest, koalitsiooni moodustajatest kuni erakondade lõikes Riigikogu kohtade arvule kui ka erakondade paaridele, kes on edukam.

Näiteks reede lõunal oli võimaik Keskerakonna 1 eurose panuse korral erakonna võidu korral teenida juurde 30 senti. Kui aga Reformierakond võidaks, on koefitsient 3, EKRE-l 15, sotsidel ja Isamaal 100. Edasi tulevad juba müstilised koefitsiendid, mis ilmselt peegeldavad pöördvõrdeliselt erakondade võiduvõimalusi. Eesti 200 võidukoefitsiendiks on 500, Vabaerakonnal 1000, Eesti Rohelised 1500 ja Elurikkuse erakonnal suisa 2000.

Koalitsioonidest on tõenäolisem Keskerakonna-Reformierakonna oma, kus koefitsiendiks on 2, Keskerakond-Sotsid-Isamaa 5, Keskerakond-EKRE 7, Reformierakond-EKRE 50 ja keegi teine 3.

Unibetis on küll poliitika all 76 erinevat kihlveoteemat, mis pakuvad võimalusi panustada Austraalia Queenslandi osariigi valimistele või Soome ja Rootsi parlamendivalimistele, kuid Eesti valimistele seal panustada pole võimalik.

Ega Eesti poliitikavalimised pole ka kuigi populaarne kihlvedu, ütles Olybetis asja korraldaja. Ta ütles, et panustamist häirivad sagedased arvamusküsitlused, mis mõjutavad ka panustajate valikuid. Samas pidid ka poliitikaga seotud inimesed, uuringufirmade ja PR-firmade töötajad tegema panuseid. Ka on oht, et tulemused lekivad enne avaldamist, kasvõi näiteks ei saa välistada, et e- ja eelvalimiste tulemused lekivad ja siseinfo omajad võivad raha panustada.

Suuri üllatusi ei maksa koefitsientidest oodata ning panused näiteks Keskerakonnale ei muuda koefitsiente. Kui aga näiteks keegi panustaks 100 eurot Elurikkuse erakonna võidule, siis see võiks küll koefitsienti liigutada.