Üks kõige märkimisväärsemaid näiteks on ilmselt Eesti 200 ridades riigikogusse pürginud Priit Alamäe, kes on Baltikumi suurima tarkvaraarendusettevõtte Nortal asutaja ja juht. Alamäe kandideeris Harju- ja Raplamaal ning kogus 1803 häält.

Samuti on tähelepanuväärne, et ettevõtja ja Tallinna abilinnapea Aivar Riisalu (Keskerakond) sai samas piirkonnas vaid 314 häält ning jäi samuti parlamendist välja.

Eesti 200 ridades parlamenti kandideerinud juhtimiskonsultatsiooni ettevõtte Civitta International üks asutajatest ja juhtidest Meelis Niinepuu kogus 241 häält. Ta kandideeris Tallinnas Kesklinna, Lasnamäe ja Pirita piirkonnas.

Endine sumomaadleja ja ettevõtja Kaido Höövelson, kes liitus sügisel Keskerakonnaga, kogus Harju- ja Raplamaal 644 häält.

Endine Eesti Väike- ja Keskmiste Ettevõtjate Assotsiatsiooni president Kersti Kracht oli Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna esinumber Ida-Virumaal ja kogus 1108 häält.

Eesti 200 Võru-, Valga- ja Põlvamaa ringkonnas riigikogusse kandideerinud Alko1000 üks omanikest Einar Visnapuu võitis 260 valija poolehoiu.

Ettevõtja ja endine tippsuusataja Kaspar Kokk kogus Isamaa nimekirjas Tartus 144 häält.