Väljaanne Consumer Reports toob välja neli asja, mida lisavarustusena osta ei tasuks.

Madala profiiliga rehvid

Need teevad sõidu ebamugavamaks, kuna madala profiiliga rehvid on jäigemad kui tavalises suuruses rehvid. Seega tunned paremini ka seda, kui auto sõidab läbi löökaukude ja auklike teede.

Sisseehitatud navigatsioonisüsteem

Enamik neist on kallid ja vajavad ka tihedalt kaartide uuendamist. Selle asemel tasub ühendada auto telefoniga ja kasutada Android Auto või Apple CarPlay äppe. Sellega saab ligi telefoni kaartidele. Android Autoga saab ligi näiteks Google Mapsile või Waze'ile.

Reahoidja

Reahoidja süsteem hoiab auto automaatselt sõidu ajal omas reas, kui juht pole sisse lülitanud suunamärguannet ja kaldub sõidureast välja. Consumer Reportsi eksperdi Kelly Funkhouseri sõnul on aga vähe tõendeid, et see ohutusele kuidagi kaasa aitaks. "Nendel süsteemidel on veel palju vigu, näiteks ei saa süsteem aru, kui autojuht läheb meelega üle joonte, kui tahab näiteks jalgratturist ohutus kauguses mööduda," ütles ta.

Tagaistme meelelahutussüsteem

Palju parem variant on kaasa võtta odav tahvelarvuti, kust saab samamoodi filme ja sarju vaadata ning mida autos ka laadida saab. Samuti ei saab igaüks enda seadme kaasa võtta ja ei teki vaidlust, mida vaadata.