Alates 1. maist tõuseb Klassiku paketi kuutasu 1,99 euro võrra ehk samasuguseks nagu Elamuse paketi tasu. Uuendamisele lähevad ka vanad internetipaketid, milles tõstetakse alla- ja üleslaadimiskiirust, kuid seetõttu suureneb osal klientidest kuutasu ühe-kahe euro võrra.

Elisa meediasuhete spetsialist Taavi Teder põhjendas muudatusi ERR-ile sellega, et ettevõte otsustas ühtlustada vanade TV-pakettide hinnatasemed. Kanalivalik on tehtud sisukamaks ja kõik populaarsed kanalid on nüüd HD-kvaliteedis.

"Aasta aastalt on kasvanud TV-teenustega seotud kulud, sest soovime oma klientidele jätkuvalt pakkuda parimat TV vaatamise kogemust, mis hõlmab endas nii lineaartelevisiooni kui moodsaid teenuseid nagu temaatilised maailmad, järelvaatamine ja Elisa Elamuse klientidele pakutav eksklusiivne kodumaiste seriaalide eelvaatamine," sõnas ta.

Kallineva Klassik-TV paketi kasutajad saavad tasuta paketti vahetada ja hakata Elisa Elamus TV-teenust kasutama.

Koduinterneti kaablivõrgu hinnatõusu kohta ütles Teder, et viimase kahe aastaga on seda võrku laiendatud kümnetele tuhandetele klientidele ning optikavõrgu võimekust lisantud ligi 15 000 majapidamisele, arendustööd aga jätkuvad veel tänavugi.

"Sellega seoses uuendame kaabelinterneti klientidel vanu pakette ning tõstame neis alla- ning üleslaadimiskiirusi, et tagada kvaliteetne kasutuskogemus, ellest tulenevalt suureneb ka osadel klientidel kuutasu 1-2 euro võrra, sõltuvalt paketist. Kõik kliendid, kes on muudatusest mõjutatud, saavad selle kohta ka personaalse teavituse," lubas Elisa esindaja.