„Oleme kogu meeskonnaga teinud ära suure töö, et saaksime kõigile meie külalistele pakkuda nüüd palju paremat ja mugavamat keskkonda nii treenimiseks kui lõõgastumiseks, seega ootame inimesi terve kompleksiga tutvuma!” kommenteeris Kalev Spa veekeskuse juht Tõnu Tanvell.

Ujujate rõõmuks on 50-meetrise basseini sügavaim koht 4,5 meetrit ja hüppetornid on 5, 7,5 ja 10 meetri kõrgusel. „Eesti veekeskusi silmas pidades, on meil igapäevases kasutuses kõige rohkem vett, ligi 3000 kuupmeetrit,“ tõdeb Tanvell.

Üheks suuremaks uuenduseks on suure basseini kohale ehitatud spordiklubi koos aeroobikastuudiotega, kust avaneb vaade vanalinnale. Lastele on pakkuda neli liutoru, lisandus uus 66,6-meetrine tuubitoru, atraktsioonidega väikelaste bassein ning 4-7-aastastele mõeldud ujumis- ja treeningbassein.

Saunasõprade kasutada on veekeskuses uus auru- ja aroomisaun (45-50°C), sanaarium (50°C) ning klassikalised leilisaunad (80°C ja 90°C).

Privaatne Sauna-Oaas

Privaatsuse otsijaile on uus eraldi tsoon Sauna-Oaasi koos puhke- ja saunaala ning mullivannidega.

„Siinkohal mõtlesime külastajatele, kes hindavad vaiksemat ja privaatsemat keskkonda. Projekti planeerides tuginesime klientide tagasisidele,“ ütleb Tanvell. Sauna-Oaas on mõeldud elamusteks vaid täiskasvanutele.

"Piletihinnad on varasemaga võrreldes küll natuke kallimad, kuid iga külastaja leiab kindlasti endale sobivas hinnaklassis ja külastusajaga pääsmed," kommenteeris Kalev Spa turundusspetsialist Delfi Kasulikule nädala eest.

Kalev Spa veekeskuse hinnakirjas on toimunud muudatused kallinemise poole. Näiteks veekeskuse pääse on nädala sees 19 ja nädalavahetusel 21 eurot. Multiteenuse pilet (jõusaal, aeroobika, veekeskus, ujula) nädala sees on 16 eurot ja nädalavahetusel 19 eurot inimesele. Perepääse veekeskusesse ja ujulasse kolmeks tunniks on vastavalt 45 ja 49 eurot.

Kõiki teenuseid kuu aega võimaldav multiteenus, millega saab külastada nii veekeskust kui rühmatrenne, maksab 95 eurot. Sauna-Oaasi külastus maksab neljaks tunniks vastavalt 27 ja 35 eurot.

Uuendused ka hotellis, restoranis ja tervisekeskuses

„Hotell sai juurde 22 Superior-klassi tuba, millest avaneb tore vaade vanalinnale või Kanuti pargile,“ sõnas hotelli juht Piret Betlem.

„Restoran Allee pakub elamust laia toiduvaliku ja võimalusega nautida sööki otse pargiäärsel terrassil.“ Heaoluteenused laienesid läbi kahe hotellikorruse uutesse ruumidesse ning pakkumisel on erinevad spaa- ja iluhoolitsusi ning taastusraviteenuseid.

Laiendus- ja uuendusprojekti autori, arhitektibüroo Allianss Arhitektid arhitekti Inga Raukase hinnangul on Kalev Spa hoone Tallinnas sümbolväärtusega ehitis.

„Jälgisime hoone uuendamisel seniseid ruumilisi aspekte ning säilitasime vaated linnale ja loodusesse, tagades läbipaistvuse ja kerguse, lähtudes linnalikust keskkonnast ja looduslikest materjalidest,” ütleb Raukas.